Γκοτιέ: Δείτε όλα τα top models στο τελευταίο ντεφιλέ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 19:09 Γκοτιέ: Δείτε όλα τα top models στο τελευταίο ντεφιλέ

Προσωπικότητες από το χώρο της μόδας & του θεάματος βρέθηκαν στην τελευταία του πασαρέλα έναν από τους μεγαλύτερους μόδιστρους του 20ου αιώνα

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε αποχαιρέτησε μετά από 50 χρόνια τα ντεφιλέ ένας θρύλος της μόδας,  ο Γκοτιέ. Το τελευταίο μιας καριέρας που κράτησε μισό αιώνα το έκανε στο «Théâtre du Châtelet» του Παρισιού ο Ζαν Πολ Γκοτιέ. Προσωπικότητες από το χώρο της μόδας και του θεάματος βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν στην τελευταία του πασαρέλα έναν από τους μεγαλύτερους μόδιστρους του 20ου αιώνα.

Η Paris Jackson

Στην πασαρέλα εμφανίστηκαν οι νέες Irina Shayk, Jourdan Dunn και Bella Hadid στο πλευρό των Khelfa, Karen Elson και Estelle Lefebure που μεσουράνησαν τις δεκαετίες '80 και '90.

Η Irina Shayk

 Η Bella Hadid

Η  Karlie Kloss

Η Gigi Hadid 

«Αισθάνομαι σήμερα τόση αγάπη που όλα αυτά τα μοντέλα ήρθαν και ήθελαν να συμμετέχουν στο σόου μου», είπε ο Γκοτιέ στους δημοσιογράφους. 
«Η υψηλή ραπτική δεν πεθαίνει», είπε ο Γκοτιέ, θέλοντας να σημειώσει πως θα υπάρχει και συνέχεια μετά τη δική του αποχώρηση. 

Το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ με ανάρτησή της στο Twitter τιμήσε το σχεδιαστή γράφοτας: «Τόσα χρόνια με υπέροχες αναμνήσεις. Κάθε στιγμή ήταν μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση. Ήταν χαρά μου να κάνω ένα πάρτι. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε να συμβεί, συνέβη, αλλά δεν έχει σημασία, είναι μέρος της ζωής. Στη ζωή, πρέπει να είσαι χαμαιλέοντας».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση