Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον: Όλη η αλήθεια για την πιο viral φωτογραφία της χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 19:45 Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον: Όλη η αλήθεια για την πιο viral φωτογραφία της χρονιάς

Η φωτογράφος του Getty μιλάει για τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου, τρελαίνοντας τους φαν του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον.

Η Emma McIntyre, η φωτογράφος του πρακτορείου Getty που είχε την ευκαιρία να φωτογραφίσει την τρυφερή -και πρώτη- δημόσια συνάντηση του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον στα παρασκήνια των βραβείων SAG την περασμένη Κυριακή, μίλησε στο περιοδικό People για τη μοναδική αυτή στιγμή που κατέγραψε με το φακό της προκαλώντας ντελίριο στους θαυμαστές του πρώην ζευγαριού.

 

 

Η φωτογράφος μίλησε για τις αντιδράσεις και τη διάθεση των δυο ηθοποιών σε εκείνη τη συνάντηση αναφέροντας: «Ήταν και οι δυο τους στα παρασκήνια, έτοιμοι να μιλήσουν στα Μέσα, μετά τις νίκες τους. Η Τζένιφερ μόλις είχε υπογράψει μερικά αυτόγραφα και ετοιμαζόταν να περάσει μπροστά από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους. Εγώ έτρεχα μπρος πίσω, ανάμεσα στα παρασκήνια και την press line, και είχα ήδη φωτογραφίσει την Τζένιφερ. Ήμουν έτοιμη να αποχωρήσω όταν είδα τον Μπραντ να διασχίζει τον διάδρομο και αντιλήφθηκα ότι εδώ θα υπάρξει μια στιγμή που αξίζει να φωτογραφίσω». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on

 

Για την περίφημη αγκαλιά που έκανε το γύρο του διαδικτύου, η McIntyre θυμάται: «Τον άκουσα να φωνάζει "Άνιστον", εκείνη γύρισε και αγκαλιάστηκαν δίνοντας συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δυο πολύ επιτυχημένους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή αυτή τη στιγμή, που αναγνωρίζουν ο ένας την επιτυχία του άλλου και έδειχναν ειλικρινά χαρούμενοι που συναντήθηκαν».