Ο Τζόνι Ντεπ "τζαμάρει" με τους Aerosmith για τα 50 χρόνια καριέρας τους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 15:58 Ο Τζόνι Ντεπ "τζαμάρει" με τους Aerosmith για τα 50 χρόνια καριέρας τους

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ και ο μουσικός Άλις Κούπερ ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Aerosmith χθες στο Λος Άντζελες για να ερμηνεύσουν τραγούδια του διάσημου συγκροτήματος με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας του.

Ο Κούπερ και ο Ντεπ, που παίζουν με τον κιθαρίστα των Aerosmith Τζο Πέρι στο ροκ συγκρότημα Hollywood Vampires - ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών, όπως οι Foo Fighters, ο Σάμι Χάγκαρ και ο Τζον Λέτζεντ που τραγούδησαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, το οποίο τιμήθηκε ως το MusiCares «πρόσωπο» της χρονιάς.

Υπό τη διοργάνωση της Recording Academy, το ετήσιο γκαλά MusiCares συγκέντρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια χθες που θα δοθούν σε υπηρεσίες υγείας προς όφελος των μελών της μουσικής βιομηχανίας.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Βρετανός κωμικός Ράσελ Μπραντ, ενώ η βραδιά διανθίστηκε από αστεία σχετικά με το παρελθόν του συγκροτήματος αλλά και την ηλικία του φρόντμαν του Στίβεν Τάιλερ.

«Είναι θαύμα που ζει ακόμη!» είπε ο Μπραντ για τον 71χρονο Τάιλερ, που τον αποκάλεσε τον «πιο σέξι 70χρονο στην ιστορία».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση