Έσπασε ρεκόρ η Πάμελα Άντερσον - Χώρισε 12 ημέρες μετά τον γάμο της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 19:26 Έσπασε ρεκόρ η Πάμελα Άντερσον - Χώρισε 12 ημέρες μετά τον γάμο της

Δεν πρόλαβε να κλείσει ένα μήνα έγγαμου βίου και χώρισε...

Ο λόγος για την 52χρονη σταρ Πάμελα Άντερσον και τον 74χρονο χολιγουντιανό παραγωγό Jon Peters, οι οποίοι έκαναν κρυφό γάμο στο Μαλιμπού, ο οποίος έληξε άδοξα καθώς κράτησε μόλις 12 μέρες!

Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της Pamela (έχει παντρευτεί στο παρελθόν τους μουσικούς Tommy Lee  και Kid Rock, ενώ έχει κάνει δύο γάμους με τον επαγγελματία παίκτη του πόκερ Rick Salomon), αλλά όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο χωρισμός ήρθε τόσο γρήγορα, που ο γάμος δεν πρόλαβε να επικυρωθεί επίσημα (αυτό γίνεται μετά από 30 ημέρες).

Να σημειωθεί πως η Pamela και ο Jon υπήρξαν ζευγάρι και στο παρελθόν και ο δεσμός τους άρχισε πριν από 30 χρόνια και ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε πριν από λίγους μήνες και σχεδόν αμέσως ήρθε ο γάμος, ο οποίος όμως έληξε άδοξα.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η Pamela με μια ανακοίνωση που έκανε στο Hollywood Reporter, στην οποία αναφέρει πως οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν χώρια για ένα διάστημα για να σκεφτούν τι θέλει ο ένας από τον άλλο και τι θέλουν γενικά στη ζωή τους.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση