Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο “Βασιλιάς” του Instagram Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τους 200 εκατ. ακόλουθους στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 21:21 Ο “Βασιλιάς” του Instagram Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τους 200 εκατ. ακόλουθους στο Instagram

Αν ρωτούσαμε τους τους περισσότερους ανθρώπους ποιος νομίζουν ότι είναι ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στο Instagram, τότε πιθανώς θα μας απαντούσαν η Κιμ Καρντάσιαν ή η δισεκατομμυριούχος αδερφή της Κάιλι Τζένερ. Σίγουρα είναι μια λογική απάντηση, ωστόσο είναι λανθασμένη.

Η σωστή απάντηση είναι ο Πορτογάλος άσσος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν μάλιστα και η υψηλότερα αμοιβόμενη προσωπικότητα της εφαρμογής για το 2019 (έβγαλε περίπου 47,8 εκατομμύρια δολάρια μόνο από το Instagram πέρυσι), καθώς κέρδιζε κατά μέσο όρο 975.000 δολάρια ανά ποστ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

 

Αυτό ωστόσο που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος άνθρωπος που έσπασε το φράγμα των 200 εκατ. ακόλουθων στην εφαρμογή. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, ενώ πίσω από αυτόν βρίσκεται η Αριάνα Γκράντε με 173 εκατομμύρια οπαδούς και ο Ντουέιν Τζόνσον με 170 εκατομμύρια.

Φυσικά αυτό ήταν ένα γεγονός που άξιζε εορτασμού, με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή να κάνει την παρακάτω ανάρτηση:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

 

“Ουάου 200 εκατομμύρια!!!” έγραψε ο αστέρας της Γιουβέντους στην λεζάντα, συμπληρώνοντας: ” Ευχαριστώ καθέναν από εσάς ξεχωριστά, που μοιραστήκατε αυτό το ταξίδι μαζί μου κάθε μέρα!!”

Μετά από αυτό, ο Ρονάλντο αναμένεται να αυξήσει περισσότερο τα έσοδα του από την εφαρμογή το νέο έτος.

πηγή: perpetual.gr