Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Snik - Οι τρυφερές στιγμές και ο ξέφρενος χορός της [pics,vid]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 13:37 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Snik - Οι τρυφερές στιγμές και ο ξέφρενος χορός της [pics,vid]

Μπορεί η σχέση τους να μετρά αρκετούς μήνες και οι φωτογράφοι να τους έχουν απαθανατίσει πολλές φορές σε εξόδους τους, όμως οι δυο τους δεν είχαν δημοσιεύσει κανένα κοινό στιγμιότυπο στα social media. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το σύντροφό της, Snik, ο έρωτας των οποίων όλο και μεγαλώνει! Το βράδυ της Τετάρτης, η κριτής του Greece’s Next Top Model διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τα 32α γενέθλια της, στο οποίο έδωσαν το παρών οι φίλοι της και φυσικά ο αγαπημένος της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διασκέδασε με την ψυχή της αυτή την ξεχωριστή ημέρα και πρώτη φορά είδαμε τόσο την ίδια όσο και τον Snik να δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram κοινά στιγμιότυπα. Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται! Tο πανέμορφο μοντέλο κοινοποίησε μια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφο της από το πάρτι, με τους δυο τους να ποζάρουν με χαλαροί και χαμογελαστοί και εκείνη να σχολιάζει: «You know what it is«.

Φορώντας φούτερ, sneakers και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απόλαυσε κάθε στιγμή του πάρτι, ενώ δεν δίστασε να μας δείξει και τις χορευτικές της ικανότητες, λικνίζοντας τους γοφούς της στους ρυθμούς της Λένας Ζευγαρά. Βέβαια, το highlight για τους διαδικτυακούς φίλους τους, που δεν πίστευαν ότι το ζευγάρι σταμάτησε επιτέλους να κρύβεται, ήταν το βίντεο που δημοσίευσε ο γνωστός τράπερ στα Instagram Stories του και στο οποίο βλέπουμε το ζευγάρι να χορεύει μαζί, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αγκαλιάζει τρυφερά τον σύντροφό της.

Λίγο αργότερα, ο Snik πόσταρε στο timeline την πρώτη φωτογραφία με το κορίτσι του σχολιάζοντας στη λεζάντα: «Happy Bday».

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

 
Τέλος το κρυφτό για το ζευγάρι!
 
πηγή: thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση