Φαίη Σκορδά: 9+1 φωτογραφίες από τη ζωή του γοητευτικού νέου συντρόφου της! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 10:11 Φαίη Σκορδά: 9+1 φωτογραφίες από τη ζωή του γοητευτικού νέου συντρόφου της! [pics]

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες το δημοσίευμα που θέλει την Φαίη Σκορδά να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να μην είναι πλέον single! Όπως έβγαλε αποκλειστικά το περιοδικό HELLO!, η οικοδέσποινα του Πρωινού είναι ξανά ερωτευμένη και τέσσερα χρόνια σχεδόν μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα βρίσκεται σε σχέση με έναν πολύ γοητευτικό άντρα, μόλις τρία χρόνια μικρότερό της. Όπως σε ενημερώσαμε χθες μέσα από το TLIFE πρόκειται για τον Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo. Μάλιστα, έχει στήσει και το site της Φαίης!

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού που κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα έχει φωτογραφίες της Φαίης και του Νίκου από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν πραγματοποιήσουν μία εξόρμηση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γενεύη, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Το tlife έψαξε το Instagram του γοητευτικού Νίκου Ηλιόπουλου και όπως ανακαλύψαμε ο νέος άντρας που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της παρουσιάστριας εδώ και έναν χρόνο, είναι ένας άνθρωπος που έχει πάθος για τη δουλειά του και πολύ εργατικός. Ο ίδιος στο παρελθόν έπαιζε μπάσκετ επαγγελματικά μέχρι που ένας τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα.

Όπως καταλαβαίνεις κάνει θραύση στις γυναίκες, καθώς εκτός από εργατικός και δυναμικός είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας! Ο ίδιος τρέφει τεράστια αδυναμία στα ταξίδια αλλά και στο καλό φαγητό, αφού οι περισσότερες αναρτήσεις του έχουν λαχταριστά πιάτα! Ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει ταξιδέψει, μεταξύ άλλων, στο Λος Άντζελες, στην Βοστόνη, στην Τουρκία, στο Βερολίνο, στο Ντουμπάι, στο Άμστερνταμ.

Η Φαίη Σκορδά επιτέλους ζει ξανά τον έρωτα!

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση