Η πρώην σύντροφος του Αλ Πατσίνο αποκαλύπτει: «Είναι πολύ ηλικιωμένος και τσιγκούνης»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 19:23 Η πρώην σύντροφος του Αλ Πατσίνο αποκαλύπτει: «Είναι πολύ ηλικιωμένος και τσιγκούνης»

Η Μεϊτάλ Ντοχάν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την διετή σχέση της με τον Αλ Πατσίνο.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, Αλ Πατσίνο και Μεϊτάλ Ντοχάν δεν είναι πια μαζί, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η 43χρονη ηθοποιός μίλησε για τους λόγους του χωρισμού, αποκαλύπτοντας και κάποιες ενοχλητικές συνήθειες του πασίγνωστου ηθοποιού.

Το  «Times of Israel» φιλοξένησε μέρος της συνέντευξής της στο περιοδικό LaIsha, όπου μεταξύ άλλων είπε: «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα, ακόμη κι αν είναι ο Αλ Πατσίνο.

Η διαφορά ηλικίας είναι δύσκολη, ναι. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά πλέον είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας, για να είμαι ειλικρινής. 

Έτσι, παρά την αγάπη μου, δεν άντεξε η σχέση μας. Μαλώσαμε πρόσφατα και τον χώρισα, αλλά φυσικά και τον αγαπάω και τον εκτιμώ, και χαίρομαι που ήμουν δίπλα του όταν με χρειάστηκε αλλά και το γεγονός ότι αποτέλεσα μέρος της κληρονομιάς του. 

Είναι μεγάλη τιμή για μένα,. Χαίρομαι που είχαμε αυτή την σχέση και ελπίζω να μείνουμε δύο καλοί φίλοι».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο 79χρονος πρώην σύντροφός της, δεν είναι και τόσο ανοιχτοχέρης: «Μου αγόραζε μόνο λουλούδια. Πώς να το πω ευγενικά ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει λεφτά;».

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση