Κώστας Βουτσάς: Η ανάρτηση της κόρης του Θεοδώρας για την κατάσταση της υγείας του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 19:02 Κώστας Βουτσάς: Η ανάρτηση της κόρης του Θεοδώρας για την κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο "Αττικόν" εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς. Η δημοσίευση που έκανε η κόρη του στο Facebook.

Δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο συμπληρώνει ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, ο οποίος εισήχθη στο Αττικόν στις 7 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Η κόρη του ηθοποιού με ανάρτησή της στο Facebook ευχαρίστησε το νοσοκομείο Αττικόν, ενώ ακόμη αναφέρθηκε και στην κατάσταση υγείας του ηθοποιού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο Κώστας Βουτσάς παρουσιάζει κάθε μέρα μικρά, αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

"Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση