Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος: Είναι αχώριστοι! Μαζί ακόμα και στο γυμναστήριο [pics]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 20:44 Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος: Είναι αχώριστοι! Μαζί ακόμα και στο γυμναστήριο [pics]

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος ζουν έναν μεγάλο έρωτα και πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύψουν! Το γνωστό ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, φροντίζουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Οι δυο τους μπορεί να ήταν μαζί και πριν από πέντε χρόνια και να χώρισαν ύστερα από έξι μήνες κοινής πορείας, όμως πλέον τα πράγματα είναι αλλιώς, καθώς είναι σίγουροι για όλα αυτά που νιώθουν.

Τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ιδιαίτερα ενεργοί στο Instagram και σε καθημερινή βάση μας δείχνουν διάφορες στιγμές από τη ζωή τους. Η νικήτρια του Survivor 3 και ο γοητευτικός επιχειρηματίας επιλέγουν να προπονούνται μαζί, γεγονός που εκείνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο συγκεκριμένο μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Η γυμναστική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή και των δύο και αυτό φαίνεται!

Δες τις φωτογραφίες:

Οι δυο τους ταιριάζουν πολύ!

πηγή: Tlife.gr