Να με φωνάζετε απλά Χάρι: Ο "έκπτωτος" πρίγκιπας γύρισε μόνος στην Αγγλία και απαρνήθηκε τον τίτλο του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 14:56 Να με φωνάζετε απλά Χάρι: Ο "έκπτωτος" πρίγκιπας γύρισε μόνος στην Αγγλία και απαρνήθηκε τον τίτλο του

Για πρώτη φορά απαρνήθηκε τον τίτλο του πρίγκιπα δημοσίως.

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια προγραμματισμένη εμφάνιση σήμερα στο Εδιμβούργο, όπου συμμετέχει σε σύνοδο κορυφής για το περιβάλλον. Σε αυτήν πέταξε μια "βόμβα", ζητώντας από τους διοργανωτές να τον προσφωνήσουν απλά ως Χάρι, χωρίς τον τίτλο του πρίγκιπα. 

Αυτός είναι ο τελευταίος γύρος των δεσμεύσεών του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Σε λιγότερες από πέντε εβδομάδες, ο Χάρι θα αποχωρήσει από τον ρόλο του ως senior royal.

Πριν ανέβει στη σκηνή για την ομιλία του, η οικοδέσποινα Ayesha Hazarika δήλωσε:

"Έχει καταστήσει σαφές ότι πλέον θέλει να τον αποκαλούμε Χάρι. Έτσι, κυρίες και κύριοι, παρακαλώ δώστε ένα μεγάλο, ζεστό, σκωτσέζικο καλωσόρισμα στον... Χάρι" είπε. 

Ο Χάρι, 35 ετών, ο οποίος ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Καναδά όπου ζει πλέον, θα επιστρέψει στο Λονδίνο αργότερα σήμερα, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφτεί τα Abbey Road Studios για να συνεργαστεί με τον ροκ σταρ Τζον Μπον Τζόβι για το νέο τραγούδι των Invictus Games. 

Reuters

Reuters

Reuters

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση