Μέγκαν is back: Η λαμπερή εμφάνιση με φόρεμα Victoria Beckham, πολλά χαμόγελα και... γιουχαρίσματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 14:21 Μέγκαν is back: Η λαμπερή εμφάνιση με φόρεμα Victoria Beckham, πολλά χαμόγελα και... γιουχαρίσματα

Η "νέα" Μέγκαν δεν σταμάτησε να χαμογελάει δείχνοντας σε όλους ότι... περνάει και μόνη της καλά.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζεύγους Σάσεξ στην Αγγλία μετά το Megxit είναι γεγονός. Το βράδυ της Πέμπτης, η Μέγκαν φόρεσε ένα υπέροχο στενό γαλάζιο φόρεμα και πήγε μαζί με τον Χάρι στο Mansion House του Λονδίνου για εκδήλωση απονομής βραβείων.

Η υποδοχή του ζεύγους ήταν χλιαρή, μόλις 50 θαυμαστές τους είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, ωστόσο εκείνοι έκαναν είσοδο - υπερπαραγωγή.

Σαν σταρ του Χόλιγουντ ο Χάρι και η Μέγκαν περπάτησαν κάτω από μια κοινή ομπρέλα εν μέσω δυνατής βροχής, που βοήθησε να βγουν απίθανες φωτογραφίες.

meghan

 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το συγκεντρωμένο πλήθος χειροκρότησε και επευφήμησε το ζευγάρι, ωστόσο δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες - αν και λίγες.

Αψηφώντας το κρύο η Μέγκαν έκανε μια ανοιξιάτικη εμφάνιση, με ένα στενό γαλάζιο μίντι φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ χωρίς να φορέσει πανωφόρι, δείχνοντας πόσο fit είναι.

meghan

Συνδύασε το λουκ μπλε clutch και μαύρες σουέτ γόβες jimmy choo.

meghan

 

meghan

Σε όλη τη βραδιά, η Μέγκαν δεν θύμιζε σε τίποτα τη δούκισσα του Σάσεξ που ξέραμε μέχρι πριν από λίγους μήνες, ενώ φάνηκε να προσπαθεί να δείξει ότι πλέον είναι πανευτυχής.
 

meghan

Επίσης, το μακιγιάζ της ήταν εντελώς διαφορετικό, πολύ πιο έντονο από ότι συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.

meghan

Σε γενικές γραμμές, η Μέγκαν προσπάθησε να δείξει στον κόσμο ότι περνάει καλύτερα με τον νέο τρόπο ζωής της, μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

meghan

Η χθεσινή εκδήλωση ήταν η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού από τότε που ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν ως ανώτεροι royals, η οποία αρχίζει να ισχύει στις 31 Μαρτίου.

meghan

 

meghan

πηγή:thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση