Εκρηκτική φωτογράφιση: Η μητέρα της Μπιγιονσέ, στα 61 της, «σβήνει» την κόρη της [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 22:33 Εκρηκτική φωτογράφιση: Η μητέρα της Μπιγιονσέ, στα 61 της, «σβήνει» την κόρη της [εικόνες]

«Σέξι για πάντα» γράφει ο τίτλος του περιοδικού Ebony και δικαιώνει απόλυτα την 61χρονη μητέρα της Μπιγιόνσε, Τίνα Νόουλς.


Η «Miss Tina» όπως την αποκαλούν στο Χόλιγουντ, είναι η μητέρα της Μπιγιόνσε και της Σολάνζ και γιαγιά δυο εγγονιών. Τον Απρίλιο η σχεδιάστρια μόδας παντρεύτηκε με τον 68χρονο ηθοποιό Ρίτσαρντ Λόσον, σε στενό οικογενειακό κύκλο.  


Η Τίνα εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό ότι κρατάει τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη κάνοντας  πιλάτες πέντε φορές την εβδομάδα. Οι δηλώσεις της περιλαμβάνουν βέβαια και τις ατάκες για τη σεξουαλική της ζωή, λέγοντας ότι κάνει υπέροχο σεξ με τον σύζυγό της.

Μεταξύ άλλων η Τίνα αποκάλυψε ότι αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να αναλάβει τηλεοπτική εκπομπή.


Στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την καθημερινή προσευχή που κάνει, τα φιλανθρωπικά πρότζεκτ με τα οποία ασχολείται, αλλά και την καινούργια της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Μάθιου Νόουλς με τον οποίο χώρισε λόγω απιστίας.


Στα 18 της η αινιγματική σέξι κυρία έφυγε μόνη της για την Καλιφόρνια και στα 34 της ήταν η ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου κομμωτηρίου της κοινότητας των μαύρων στο Χιούστον. Αυτό όμως, που τονίζει είναι ότι στην ηλικία της, με όλα αυτά που ασχολείται, ζει τη ζωή της στο έπακρο.


Πηγή: efimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση