#Μένουμε_σπίτι: Κωστής Μαραβέγιας και Νατάσα Μποφίλιου θα τραγουδήσουν live μέσω Instagram

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 16:06 #Μένουμε_σπίτι: Κωστής Μαραβέγιας και Νατάσα Μποφίλιου θα τραγουδήσουν live μέσω Instagram

Ο γνωστός καλλιτέχνης καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους σε ένα… «Καραντίνα Παγκράτι»

«Μένουμε_σπίτι» είναι το μήνυμα των τελευταίων ημερών και στη λίστα των διάσημων που στέλνουν ο καθένας με τον τρόπο του το μήνυμα αυτό και πόσο σημαντικό είναι για την υγεία όλων μας, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, προστίθενται και ο Κωστής Μαραβέγιας με τη Νατάσα Μποφίλιου.

Μάλιστα, οι δύο τραγουδιστές ακολουθούν το παράδειγμα άλλων συνάδελφών τους, αποφασίζοντας να τραγουδήσουν live μέσω των social media, προκειμένου να χαρίσουν χαμόγελο και όμορφες στιγμές στις ημέρες αυτές της καραντίνας.

Ο Μαραβέγιας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, καλώντας τους στο «Καραντίνα Παγκράτι», ένα πάρτι που θα διοργανώσει ο ίδιος στο Instagram, στηρίζοντας έτσι την οδηγία του Υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι». Ο γνωστός καλλιτέχνης θα τραγουδήσει ζωντανά στις 16.00 το απόγευμα και μαζί του θα είναι και η Νατάσα Μποφίλιου.

«Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανά τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση