Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αστεία πρόταση για την απαγόρευση κυκλοφορίας και το σκύλο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 12:11 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αστεία πρόταση για την απαγόρευση κυκλοφορίας και το σκύλο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι γνωστός για το ιδιαίτερο χιούμορ του και τις αστείες αναρτήσεις που κάνει στα social media. Μάλιστα, το χιούμορ δεν απουσιάζει και αυτές τις ημέρες, με το σεφ να στέλνει τα δικά του μηνύματα για τον κορωνοϊό με αστείες αναρτήσεις, όπως εκείνη με τη μητέρα του από την οποία ζητούσε «να “παλουκωθεί” στο σπίτι».

Τώρα, μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας από την Κυβέρνηση, ο Κουτσόπουλος έκανε τη δική του πρόταση για το τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν έχουν σκύλο αλλά θέλουν να βγουν βόλτα. Μάλιστα, η πρότασή του μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω, τότε που κυκλοφορούσε το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών, το σκυλάκι Go-go!

«Οι παλιότεροι θα θυμούνται… Ψάχτε μην έχει ξεμείνει σε κανένα πατάρι… Υ.σ…. Ψύχραιμα με χαμόγελο και καμιά λοξή ματιά σε κανένα γείτονα μήπως χρειάζεται κάτι…», ήταν το μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτησή του, η οποία μάζεψε πολλά likes.

Πηγή: newsbeast.gr