Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη… φόρα το βίντεο με τη συνομιλία ‘’φωτιά’’ της Τέιλορ Σουίφτ με τον Κάνιε Γουέστ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 22:53 Στη… φόρα το βίντεο με τη συνομιλία ‘’φωτιά’’ της Τέιλορ Σουίφτ με τον Κάνιε Γουέστ

Χαμός στην σόου μπιζ, καθώς παίρνει άλλη διάσταση η διαμάχη του Αμερικανού ράπερ Κάνιε με την superstar της ποπ Τέιλορ Σουίφτ.

Ένα βίντεο που διέρρευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο δείχνει ότι η αντιπαράθεση θα συνεχιστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να δικαιώνεται για τους ισχυρισμούς ότι δεν γνώριζε για τους στίχους με προσβλητικό περιεχόμενο για την ίδια στο τραγούδι “Famous” του Κάνιε Γουέστ.

Το τραγούδι είχε στίχους με αναφορά στην Τέιλορ με διάφορους χαρακτηρισμούς, για τους οποίους η ίδια ισχυριζόταν ότι δεν ήταν ενήμερη. Όμως ο Κάνιε Γουέστ επέμενε ότι είχε λάβει την έγκρισή της για τον στίχο.

To περασμένο Σάββατο διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο, από άγνωστη πηγή, με ολόκληρο τη συνομιλία των Κάνιε Γουέστ και Τέιλορ Σουίφτ στο οποίο φαίνεται ότι οι δύο συζητούσαν τελικά για διαφορετικούς στίχους από αυτούς που τελικά προστέθηκαν στο τραγούδι.

Οι δύο μουσικοί έχουν μία θυελλώδη σχέση από το 2009 όταν ο Κάνιε Γουέστ διέκοψε την ομιλία της Τέιλορ Σουίφτ, όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει βραβείο στα MTV Music Awards.

Αρπάζοντας το μικρόφωνο ο ράπερ εξέφρασε ανοιχτά την άποψη ότι το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερο Βίντεο Γυναίκας Καλλιτέχνη άξιζε η Beyonce με το “Single Ladies” και όχι η Τέιλορ Σουίφτ με το “You Belong With Me”.

Η σχέση τους αναθερμάνθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2010 – αλλά η κυκλοφορία του “Famous” προκάλεσε νέα ρήξη με τη Σουίφτ να ζητά να εξαιρεθεί προσβλητικός στίχος με αναφορά στην ίδια.

Ενώ ο Γουέστ υποστήριζε ότι έλαβε την έγκριση της τραγουδίστριας για τον επίμαχο στίχο, η Σουίφτ ισχυρίζεται ότι απέρριψε τον στίχο ως «μισογυνιστικό».

Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Κιμ Καρντάσιαν έσπευσε να τον υπερασπιστεί και σε συνέντευξή της δήλωσε:

«Ήξερε τι επρόκειτο να κυκλοφορήσει. Ήθελε ξαφνικά να προσποιηθεί το αντίθετο. Ο άντρας μου δέχεται μεγάλη κριτική συνέχεια, ακόμη και όταν προσπάθησε να κάνει το σωστό και να της τηλεφωνήσει για να του δώσει την έγκριση της».

Αργότερα η σύζυγος του Γουέστ κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τη συνομιλία της τραγουδίστριας με τον ράπερ, στο οποίο η Σουίφτ φαίνεται να εγκρίνει ένα μέρος του στίχου.

Το αμφισβήτησε η Σουίφτ

Η Σουίφτ απάντησε λέγοντας ότι στο βίντεο δεν παρουσιάζονται όλα όσα συζητήθηκαν και ότι ο ράπερ δεν αναφέρει την προσβλητική λέξη που πρόσθεσε.

«Πού είναι το βίντεο, στο οποίο ο Κάνιε λέει ότι θα με αποκαλούσε…. στο τραγούδι του; Δεν υπάρχει γιατί ποτέ δεν συνέβη» δήλωσε.

Στο νέο βίντεο διάρκειας 23 λεπτών που διέρρευσε το Σάββατο φαίνεται πως η τραγουδίστρια δεν δίνει τη συγκατάθεσή της. «Πρέπει να το σκεφτώ, γιατί ξέρεις, όταν ακούς κάτι για πρώτη φορά, απλά πρέπει να το σκεφτείς, γιατί είναι απολύτως τρελό» αναφέρει.

Εκφράζει επίσης ανακούφιση που η γλώσσα δεν είναι υπερβολικά προσβλητική και ο Κάνιε Γουέστ απαντά με την υπόσχεση ότι θα της στείλει το τραγούδι και την ακριβή διατύπωση, κάτι που σύμφωνα με την Τέιλορ Σουίφτ δεν συνέβη ποτέ.

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Κιμ Καρντάσιαν σε πρώτη φάση αντέδρασαν στη δημοσίευση του νέου βίντεο μέσω των social media.

Η Καρντάσιαν έκανε like στο tweet ενός θαυμαστή που έγραψε: «Το βίντεο δεν έδειξε κάτι καινούριο. Όλοι το ξέραμε αυτό. Είμαι τόσο συγχυσμένος τώρα».

«Ποιος έλεγε την αλήθεια όλον αυτό τον καιρό;»

Η Σουίφτ από την άλλη έκανε like σε διάφορες αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Tumblr και μεταξύ άλλων στο σχόλιο: «Ποιος έλεγε την αλήθεια όλον αυτό τον καιρό;» .

Αργότερα, σύμφωνα με το Variety, σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα Instagram Stories της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Αντί να απαντήσω σε εκείνους που ρωτούν πώς αισθάνομαι για το βίντεο που διέρρευσε και αποδεικνύει ότι έλεγα την αλήθεια όλο το διάστημα για εκείνο το τηλεφώνημα (ξέρετε, αυτό που καταγράφηκε παράνομα, που κάποιος το επεξεργάστηκε και χρησιμοποίησε για να με παγιδεύσει και να βάλει εμένα, την οικογένειά μου και τους θαυμαστές στην κόλαση για τέσσερα χρόνια) … Προχωρήσετε να δείτε τι έχει σημασία ».

Αυτό που έχει σημασία, προσθέτει, είναι να κάνετε δωρεές σε οργανισμούς, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και o Feeding America σε αυτή την περίοδο της κρίσης του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ