Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ιταλικός οίκος μόδας Πράντα παράγει μόνο μάσκες και ιατρικές στολές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 12:29 Ο ιταλικός οίκος μόδας Πράντα παράγει μόνο μάσκες και ιατρικές στολές

Φόρμες και μάσκες παράγονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η ιταλική μόδα πολυτελείας Prada ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει 80.000 ιατρικές φόρμες και 110.000 μάσκες για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19.

Μετά από αίτημα της περιοχής της Τοσκάνης, η Prada ξεκίνησε την παραγωγή του εξοπλισμού την 18η Μαρτίου 2020 και επιδιώκει να διαθέσει τις φόρμες και τις μάσκες στο υγειονομικό προσωπικό μέχρι τις 6 Απριλίου 2020.

Τα προϊόντα παράγονται εσωτερικά στο εργοστάσιο Prada Montone , στη Περούτζια, η οποία παρέμεινε ανοικτή για το σκοπό αυτό.

Και η σουηδική H & M και άλλοι σχεδιαστές

Η σουηδική H & M δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει επίσης την παραγωγική της δύναμη για να παράγει και να παρέχει στα νοσοκομεία και στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας εργαλεία προστασίας. Οι σχεδιαστές βρίσκουν τρόπους για να υποστηρίξουν τα συστήματα υγείας και να καλύψουν μια έλλειψη αναπνευστήρες με κάποιες κάνουν τρισδιάστατες εκτυπώσεις.

Εν τω μεταξύ, οι αυτοκινητοβιομηχανίες Τesla, GM και Ford έχουν υποσχεθεί να μετατρέψουν μέρος της παραγωγής τους για να δημιουργήσουν αναπνευστήρες όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Πηγή: thetoc.gr