Βάνα Μπάρμπα: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα πάρει τη βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο - Ποιος της χάλασε τα σχέδια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 10:03 Βάνα Μπάρμπα: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα πάρει τη βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο - Ποιος της χάλασε τα σχέδια

Διέψευσε η Βάνα Μπάρμπα την είδηση που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ανέφερε ότι η εγκαταλελειμμένη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο περνάει στην κατοχή της για ένα διάστημα.

Μέσα σε λίγες ώρες η Μπάρμπα εξήγησε ότι δεν ισχύει πλέον, καθώς ο κορωνοϊός της χάλασε τα σχέδια:

"Αυτό δεν ισχύει πια. Ήταν μια προσπάθεια που έκανα παλιά να το κρατήσω, προ κορωνοϊού, για να μπορέσω να έχω ένα έσοδο. Να το νοικιάζαμε. Στη Μύκονο νοικιάζουν όλοι τις βίλες τους. Ακόμη και οι φραγκάτοι. Τώρα δεν βγαίνει πια. Που να το νοικιάσεις; Πως να το συντηρήσεις; Με τι; Δεν βγαίνει. Γι’ αυτό υποχρεώθηκα να το αφήσω.

Δεν μπορώ ούτε να το φτιάξω, ούτε να το συντηρήσω. Ήταν κακό timing. Στη Μύκονο μπορεί να πάω για κάνα Σαββατοκύριακο στο σπίτι μιας φίλης ή ενός φίλου, αλλά για να μείνω όπως είπαν μήνες και να εκμεταλλευτώ τη βίλα του Μιχάλη που τον λατρεύω, όχι", δήλωσε η ηθοποιός στην ιστοσελίδα patkiout.gr.

Ο Νίκος Γεωργιάδης είχε πει:

"Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο στο Santa Marina, το οποίο είχε πουλήσει σε πολύ καλή τιμή, προ κρίσης. Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη. Θα το έχει για κάποια χρόνια, για μια δεκαετία νομίζω. Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης. Θα περάσει όλο της το καλοκαίρι εκεί η Βάνα Μπάρμπα, τρεις μήνες".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση