Ροζάνα Γεωργίου: Αυτή είναι η 26χρονη Ελληνο-Ολλανδέζα καλλονή που θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 14:48 Ροζάνα Γεωργίου: Αυτή είναι η 26χρονη Ελληνο-Ολλανδέζα καλλονή που θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

Η καριέρα της στο εξωτερικό δεν χωράει αμφισβήτηση.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν εκτός GNTM την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μετά την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία έφυγε μόνη της, λέγεται πως ακολουθεί και η Ηλιάνα.

Ποια όμως θα είναι η αντικαταστάτριά της; Όπως συζητείται έντονα, αυτή θα είναι η Ροζάνα Γεωργίου, η οποία αποδεδειγμένα κάνει εντυπωσιακή διεθνή καριέρα αν και είναι μόλις 26 ετών.

Η Ros Georgiou, όπως είναι το διεθνές της όνομα, είναι η μοναδική Ελληνίδα που ξεκίνησε το μοντελινγκ στα 17 και μέχρι τα 21 της κατάφερε να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πιο περιζήτητων μοντέλων στο κόσμο.

Μάλιστα, έχει γράψει για εκείνη η αμερικανική Vogue.

Η Ροζάνα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαΐου του 1994, από Ολλανδέζα μητέρα και Έλληνα πατέρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι.

Hermes, Ferre, Celine, Marni, Calvin Klein, Verscace, Dries Van Noten, Aquascutum, Jil Sander, Alexander McQueen είναι μερικοί από τους οίκους για τους οποίους έχει εργαστεί.

Παρόλα αυτά γελάει όταν την αντιμετωπίζουν ως celebrity στην Ελλάδα.

Παλαιότερα έχει δηλώσει: "Υπάρχουν άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα που νομίζουν πως είμαι celebrity και προσπαθούν να με αντιμετωπίσουν ως τέτοιο. Τότε είναι που βάζω τα γέλια, γιατί εγώ δεν είμαι. Αγαπώ πολύ την δουλειά μου, χαίρομαι με αυτή μου την εξέλιξη αλλά έως εκεί. Κάθε φορά που τελειώνω μια δουλειά, είτε αυτή είναι φωτογράφηση ή πασαρέλα, ”επιστρέφω” στον κανονικό μου εαυτό. Βέβαια είναι πολύ σουρεάλ τη μια στιγμή να σε φωτογραφίζει ο Steven Meisel, και την επομένη να είμαι πίσω στο σχολείο και στα θρανία. Αλλά και αυτό έχει και την πλάκα του".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση