Όμορφη με 4 χρήσεις του ... γκρέιπφρουτ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 21:24 Όμορφη με 4 χρήσεις του ... γκρέιπφρουτ

Θα φανταζόσασταν ότι το γκρέιπφρουτ περιορίζει την ακμή, κάνει τα μαλλιά να δείχνουν φυσικά και χαρίζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο μπάνιο; Δείτε με ποιο τρόπο:

Εκτός από τον οργανσμό το, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, γκρέιπφρουτ κάνει καλό και σε θέματα ομορφιάς. Ιδού τέσσερις χρήσεις του που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς:

Χρήση 1η: Λείο δέρμα εξαφάνιση λεπτών γραμμών

Ενα θαυματουργό μείγμα και πως το εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου

Τοποθετείς σε ένα μπολ 1 κουταλιά της σούπας μέλι, ½ φλιτζάνι βρώμη και χυμό από μισό γκρέιπφρουτ. Στη συνέχεια ανακατεύεις όλα τα υλικά και εφαρμόζεις το μείγμα στο πρόσωπο. Το αφήνεις να στεγνώσει και το σκουπίζεις με μια βρεγμένη πετσέτα.

Χρήση 2η: Περιορίζει την ακμή και καθαρίζει τις τοξίνες

Μείγμα για λιπαρό δέρμα

Ανακάτεψε φρέσκο χυμό από γκρέιπφρουτ με μια μικρή ποσότητα φρέσκιας λεβάντας ή μέντας και τοποθέτησέ τα σε ένα μικρό μπουκάλι. Αφησέ τα εκεί για 3 ή περισσότερες ώρες. Απλωσε εν συνεχεία το μείγμα στο πρόσωπο σου με ένα βαμβάκι όπως θα έκανες με ένα τόνερ που θα αγόραζες από κάποιο κατάστημα καλλυντικών.

Μείγμα για ξηρό δέρμα

Ανακάτεψε ένα κουταλάκι του τσαγιού μέλι με μισό κουταλάκι του τσαγιού χυμό γκρέιπφρουτ και έναν χτυπημένο κρόκο αυγού. ΄Απλωσέ τα στο δέρμα σου. Η επιδερμίδα θα γίνει αμέσως πολύ περισσότερο απαλή και ενυδατωμένη.

Χρήση 3η: Για ένα απολαυστικό μπάνιο

Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να απολαύσει ένα χαλαρωτικό μπάνιο είναι να προσθέσει ψιλοκομμένες φλούδες γκρέιπφρουτ σε ζεστό νερό με το οποίο θα έχει γεμίσει την μπανιέρα. Αμέσως μετά θα μπορεί να απολαύσει ένα μπάνιο που θα τον ξεκουράσει και θα τον αναζωογονήσει σε μεγάλο βαθμό.

Χρήση 4η: Για ζωηρά, έντονα μαλλιά

  Η ατονία και η θαμπάδα στα μαλλιά και η τάση να δείχνει ακόμα πιο ξηρή η τρίχα είναι από τα χαρακτηριστικά αποτελέσματα καθημερινών προϊόντων στάιλινγκ. Ο χυμός γκρέιπφρουτ έρχεται να λύσει τα χέρια. Δεν περιποιείται μόνο την τρίχα, αλλά κάνει και το χρώμα των μαλλιών σου να δείχνει πιο ζωηρό και φυσικό. Ο τρόπος; Βρέξε τα μαλλιά σου και ξέβγαλέ τα με 1 φλιτζάνι χυμό γκρέιπφρουτ. Η διαφορά θα φανεί αμέσως.

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση