Οι τρεις φορές που η Πίπα Μίντλετον προσπάθησε να κλέψει τη δόξα της αδελφής της Κέιτ [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 12:50 Οι τρεις φορές που η Πίπα Μίντλετον προσπάθησε να κλέψει τη δόξα της αδελφής της Κέιτ [εικόνες]

Από την πρώτη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στη μεγάλη της αδερφή, η Πίπα Μίντλετον τράβηξε την προσοχή λόγω των στυλιστικών της επιλογών.

Ποιος δε θυμάται το λευκό στενό φόρεμα που φόρεσε στον βασιλικό γάμο της Κέιτ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για το οποίο γράφτηκαν χιλιάδες γραμμές και αφιερώθηκαν άλλα τόσα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου ανά τον κόσμο. «Προκλητικό» και «απρεπές» το χαρακτήριζαν μερικοί, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι δήλωναν ενθουσιασμένοι με αυτό.

Από τότε όμως κύλησε πολύς χρόνος, και η αδερφή της δούκισσας του Κέμπριτζ ξεκίνησε να απασχολεί τα Μέσα σε κάθε εμφάνισή της λαμβάνοντας καλά σχόλια για το ντύσιμο της.

Αυτό όμως, μέχρι να κάνει κοινές εμφανίσεις με την Κέιτ, την οποία, όπως λένε οι κακές γλώσσες, προσπαθεί να ανταγωνιστεί στο στυλ.

Τελευταία αφορμή για τέτοιου είδους σχόλια αποτέλεσε η επιλογή της να φορέσει στη βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ, ένα φόρεμα που θύμιζε αρκετά αυτό της αδερφής της. Σε κρεμ απόχρωση και κόψιμο σε άλφα γραμμή, το φόρεμα της που φέρει την υπογραφή της Emilia Wickstead, μίας ανερχόμενης σχεδιάστριας, ήταν ιδιαίτερα κομψό σχεδόν ίδιο όμως με το Alexander McQueen της Κέιτ.

Τι κι αν οι περισσότεροι σχολιαστές εντυπωσιάστηκαν, υπήρξαν αρκετοί που υποστήριξαν ότι η Πίπα προσπάθησε για μία ακόμη φορά να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, ενώ συνέδεσαν την τελευταία της εμφάνιση με εκείνη που είχε κάνει στη βάφτιση του πρίγκιπα Τζορτζ όπου και εκεί επέλεξε κάτι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που φόρεσε η αδερφή της.

Φυσικά, τα πράγματα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά και η οικογένεια Μίντλετον απλώς να συνεννοείται για τις εμφανίσεις της ώστε να είναι... αρμονικές.


Πηγή: iefimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση