Σε κίνδυνο η Rihanna - Stalker έβγαλε selfie έξω από το σπίτι της και απείλησε να την σκοτώσει

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 11:26 Σε κίνδυνο η Rihanna - Stalker έβγαλε selfie έξω από το σπίτι της και απείλησε να την σκοτώσει
Μεγάλη λαχτάρα περνά η Rihanna. Η διάσημη τραγουδίστρια που έχει δεχτεί κατά καιρούς ακραίες συμπεριφορές φανατικών θαυμαστών της, φαίνεται πως βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Ένας stalker απειλεί να την σκοτώσει και εκείνη έχει τρομοκρατηθεί.
 
Ο άγνωστος άντρας που εμφανίζεται στα social media με τα ονόματα Alex Mercer και Ralph Alexander έχει πάθει εμμονή μαζί της και σύμφωνα με το TMZ την περιμένει συχνά και στο σπίτι της.
 
Ο ίδιος μάλιστα τον Απρίλη ανέβασε μια selfie έξω από το διαμέρισμα που μένει η Rihanna και λίγο αργότερα έγραψε: “Έπρεπε να έχω σκοτώσει τη Rihanna ένα λεπτό πριν. Θα ήταν όλα τέλεια τώρα. Είναι μαγεία να χρησιμοποιείς τα όπλα, που έδωσες αγώνα για να βγάλεις άδεια για αυτά”.

 
Φυσικά, μετά από αυτό το tweet το τμήμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας κινητοποιήθηκε και είναι ένα βήμα πριν βρει τα ίχνη του. Η αστυνομία, μάλιστα, μέσω τηλεφωνικών αρχείων, υπολογιστών και social media είναι κοντά στο να τον εντοπίσει και να του περάσει χειροπέδες!
 
πηγή: Tlife.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση