Αγόρασε ελληνικό νησί ο Τζόνι Ντεπ;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 21:46 Αγόρασε ελληνικό νησί ο Τζόνι Ντεπ;
Εκπρόσωπος της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd αποκαλύπετι ότι ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» θα επισκεφτεί τη χώρα μας περί τα τέλη Ιουλίου, για να δει το νησί Stroggino -πιθανολογείται ότι εννοεί το νησί Στρογγυλή ή Στρογγυλό στα Δωδεκάνησα, που απέκτησε πριν από δύο 24ωρα!
 
Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων, καθώς είναι γνωστό ότι αρκετοί εξ αυτών την επισκέπτονται, συχνά-πυκνά, για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου τη χώρα μας θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ, για να δει το νησί Stroggino (πιθανολογείται ότι εννοεί το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα), το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δύο 24ωρα!

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί, που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο. Ο Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της συνέχειας της γνωστής κινηματογραφικής επιτυχίας, «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μία άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, που φέρεται να έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia Sogia» (πιθανότατα η νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος)

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως οι Τζόνι Ντεπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση