Η άγνωστη σύντροφος του Φωκά Ευαγγελινού -Είναι μαζί 22 χρόνια [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 16:50 Η άγνωστη σύντροφος του Φωκά Ευαγγελινού -Είναι μαζί 22 χρόνια [εικόνες]

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση παρέα με την επί 22 χρόνια σύντροφό του Πίτσα Κουτσουφά έκανε πριν από μερικές ημέρες στην Επίδαυρο ο Φωκάς Ευαγγελινός. 

Ο γνωστός χορογράφος και η σύντροφός του παρακολούθησαν την παράσταση «Αίας» του Σοφοκλή στην Επίδαυρο και χάρισαν πλατιά γλυκά χαμόγελα στους φωτογράφους. 

Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία 22 χρόνια, με τον Φωκά Ευαγγελινό να αποκαλύπτει σε περσινή συνέντευξή του: «Εχω τον άνθρωπο της ζωής μου, την Πίτσα Κουτουφά, με την οποία ζούμε είκοσι χρόνια μαζί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που να μην έχει σχέση με τη δουλειά μου, γιατί δεν θα μπορούσε να με παρακολουθήσει. Με είχε καλέσει η Μιμή Ντενίση να χορογραφήσω το Tαμ – ταμ Ταγνκό 1993. Η Πίτσα δούλευε τότε στις δημόσιες σχέσεις της Μιμής. Βγήκαμε δυο- τρεις φορές και από τότε κολλήσαμε. Από ένα σημείο και μετά, έγινε και μέντοράς μου στη δουλειά. Με βοήθησε στις δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε το δρόμο και τη σχολή χορού έτσι τη φτιάξαμε το 1996. Με έπεισε μετά κόπων και βασάνων, να πάρω δάνειο 80 εκατομμυρίων δραχμών τότε. Με έφερε σε αυτό εδώ το κτίριο στην Κυψέλη που ήταν εγκαταλελειμμένο».

Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει και το γιατί δεν έκαναν παιδί: «Εγώ δεν τόλμησα. Θεωρώ τεράστια την ευθύνη ενός παιδιού και δεν αισθανόμουν ώριμος στο να μπορέσω να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό μου λάθος. Θα φανεί εγωιστικό αλλά η δουλειά λειτούργησε εις βάρος του ενδεχόμενου για ένα παιδί. Ποτέ, βέβαια, δεν είναι αργά. Μπορεί να βρεθεί ένας άλλος τρόπος. Πιθανόν για μια υιοθεσία να είμαι ανοιχτός». 

Tο ζευγάρι σε παλαιότερες κοινές του εμφανίσεις: 

Φωτογραφίες: NDP


Πηγή: iefimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση