Απίστευτη επίθεση Χρήστου Θηβαίου σε δημοσιογράφο: «Δούλεψε σε λιπάσματα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 17:09 Απίστευτη επίθεση Χρήστου Θηβαίου σε δημοσιογράφο: «Δούλεψε σε λιπάσματα»

Ο Χρήστος Θηβαίος έκανε δώρο... έναν καβγά στη ραδιοφωνική παραγωγό Δέσποινα Αυγερίδου! Απίστευτα λόγια και επίθεση On air σε εκπομπή.

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Χρήστος Θηβαίος με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, ο οποίος έφτασε να επιτεθεί φραστικά στη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό της Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Αυγερίδου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της -που τον φιλοξενούσε τηλεφωνικά στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100-  το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Δέσποινα Αυγερίδου, σε παλαιότερη συνέντευξή της με τη Λίνα Νικολακοπούλου

Η συζήτησή τους ξεκίνησε με την ευκαιρία της συναυλίας του Χρήστου Θηβαίου στη Θεσσαλονίκη και μόλις τόλμησε η παραγωγός να μιλήσει για τις «δύσκολες στιγμές και την κρίση», ο Χρήστος Θηβαίος τα έδωσε όλα!

Ο ερμηνευτής ξεκίνησε να μιλάει, σχεδόν ακατάληπτα σε κάποια σημεία, για το τι κάνουν και τι δεν κάνουν οι Έλληνες για τη χώρα, για τους νέους που γεμίζουν τα καφέ, τους άχρηστους και αντιπαραγωγικούς ανθρώπους, που παραμένουν άνεργοι από επιλογή και προτιμούν να ζήσουν με τη σύνταξη των γονιών τους. Παράλληλα εξέφρασε πολιτική άποψη και κατέληξε να μιλάει για τα πτυχία του, τα διδακτορικά του και την θέση του ως καθηγητής Πανεπιστημίου. Η Δέσποινα Αυγερίδου, εξαιρετικά ψύχραιμη και πολιτισμένη, προσπαθούσε να ξεμπλέξει το κουβάρι των σκόρπιων σκέψεων του Θηβαίου, καταφέρνοντας μόνο εκείνος να της επιτίθεται όλο και εντονότερα. Μάλιστα, την έστειλε να δουλέψει στα λιπάσματα και στα βιοκαύσιμα, αφού έχει πτυχίο Χημικού, ρωτώντας την πρώτα τι είναι το πελέτ!  

Απαντώντας του η Δέσποινα Αυγερίδου, του είπε ότι στην ίδια λογική θα έπρεπε και εκείνος να εγκαταλείψει το τραγούδι, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Θηβαίος να της ανταπαντήσει πως δεν είναι καλή δημοσιογράφος: «Δεν είναι παραγωγική δουλειά το ραδιόφωνο. Θα έπρεπε να είστε στα λιπάσματα και θα έπρεπε να έχετε ένα 8ωρο ή ένα 10ωρο και μετά να επιλέγετε εσείς τραγούδια. Πήρατε το Χρήστο Θηβαίο να σας μιλήσει για το αν υπάρχουν ένα εκατομμύριο άντρες και ένα εκατομμύριο γυναίκες που ερωτεύονται ακούγοντας το «πόσο πολύ σ'α αγάπησα»; Να δουλέψετε στα βιοκαύσιμα, δεν μας χρειάζονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί κυρία μου, μας χρειάζονται άνθρωποι που δουλεύουν. Σας μιλάω έτσι επειδή σας τιμώ, σας κάνω δώρο ένα καβγά».

Ανάμεσα σε άλλα, ο Χρήστος Θηβαίος είπε ότι μπορεί να ζήσει την πενταμελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα και αναρωτήθηκε: «Για να ζήσει ένας άνθρωπος χρειάζεται παραπάνω από 20 ή 60 ευρώ τη μέρα; Εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω σερβιτόρος». 

Ακούστε όλο τον διάλογό τους στο βίντεο με το ηχητικό απόσπασμα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος , τα social media πήραν φωτιά. Δείτε μερικές από τις χιουμοριστικές, καυστικές αναρτήσεις και τις μονταρισμένες φωτογραφίες με σατιρικές ατάκες:

 

 

πηγή: thetoc.gr
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση