Το σκάνδαλο του καλοκαιριού: Ο έρωτας Μόνικα Μπελούτσι -Ντάνιελ Κρεγκ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 13:11 Το σκάνδαλο του καλοκαιριού: Ο έρωτας Μόνικα Μπελούτσι -Ντάνιελ Κρεγκ!
Το Ιταλικό περιοδικό Novella 2000, μιλάει για μία φωτιά πάθους που καίει τους δύο συμπρωταγωνιστές. Αν ισχύει, είναι το νέο μεγάλο καλλιτεχνικό σκάνδαλο...
 
Φωτιές ανάβει το δημοσίευμα του Ιταλικού περιοδικού Novella 2000, που μιλάει για τον παθιασμένο έρωτα που ζουν η Μόνικα Μπελούτσι και ο Ντάνιελ Κρεγκ! Ναι, αυτό ακριβώς ισχυρίζεται το περιοδικό, μιλώντας γαι τη σπίθα που άναψε ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του James Bond, Spectre.
 
 
Η συμπρωταγωνίστρια του πράκτορα 007, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού έχει «συλληφθεί» δυο φορές να δειπνεί μαζί του στη Ρώμη, αλλά πριν από εκεί έτρωγαν μόνοι τους στο Λονδίνο σε ένα ρομαντικό δείπνο. Μάλιστα, το δημοσίευμα επιμένει, λέγοντας ότι η φωτιά ανάμεσά τους είναι τόσο μεγάλη που δεν αποκλείεται στο τέλος να κάψει τον γάμο του Ντάνιελ Κρεγκ με τη Ρέιτσελ Βάις, με την οποία παντρεύτηκαν το 2001.
 
 
Από την άλλη πλευρά όμως, αυτή την περίοδο το ζευγάρι Κρεγκ-Βάις κάνουν διακοπές μαζί με τον γιο τους Χένρι, στο ειδυλλιακό νησί Μενόρκα.
 
thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση