Η κατάρρευση του Λίαμ Νίσον - Αγνώριστος σε 1 χρόνο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 13:18 Η κατάρρευση του Λίαμ Νίσον - Αγνώριστος σε 1 χρόνο
Ο γοητευτικός Λίαμ Νίσον έχει προκαλέσει έκπληξη & ανησυχία στους θαυμαστές του με την τελευταία του εμφάνιση. Ο 63χρονος μοιάζει να έχει καταρρεύσει. Τί συμβαίνει;
 
Ο 63χρονος Ιρλανδός σταρ του κινηματογράφου, ο Λίαμ Νίσον, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές του μετά τις τελευταίες εικόνες του που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν να περπατάει σε δρόμο της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα εξαιρετικά γερασμένο, σαν να έχει καταρρεύσει.
 
Η απίστευτη μεταμόρφωσή του, με το σκαμμένο από τις ρυτίδες πρόσωπο, αδυνατισμένο, με τα μαλλιά του να είναι γκρίζα, αραιωμένα και αδύναμα, να κρύβεται με ένα καπέλο του μπέιζμπολ, δεν θυμίζει τίποτα από τον σταρ που γνωρίσαμε ως διευθύνοντα της CIA στο Taken
 
 
Το πιο σοκαριστικό, που συζητιέται και υπογραμμίζεται από τα διεθνή Μέσα, είναι ότι μερικές εβδομάδες νωρίτερα που επισκέφθηκε το The Ronald McDonald House στη Νέα Υόρκη, έμοιαζε πιο υγιής και σε καλύτερη εμφανισιακά κατάσταση, έμοιαζε με τον Λίαμ Νίσον που απλώς περνάει ο χρόνος από πάνω του.
 
 
Αυτό που κανένας δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει είναι το αν αυτή η εμφάνισή του οφείλεται στην κατάσταση της υγείας του και την ηλικία ή προετοιμάζεται για κάποιο νέο ρόλο. Ας ελπίσουμε ότι ο λόγος είναι ένας ρόλος που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. 
 
Πάντως στο φιλμ που θα κυκλοφορήσει το Silence, που σκηνοθετεί ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ο Νίσον κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Πατέρα Cristóvão Ferreira και στο δεύτερο υποδύεται ένα τέρας στο A Monster Calls -και τα δύο θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες το 2016. Πάντως, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί τα επόμενα 2 χρόνια, σε δηλώσεις του στην Guardian, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ίσως να μείνω για 2 χρόνια ακόμα, αν ο Θεός με ευλογήσει με την υγεία μου». 
 
 
Ο εκπρόσωπός του όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη εμφάνιση του ηθοποιού απάντησε, λέγοντας: «Δεν υπήρξε ποτέ πιο υγιής». 
 
Ο Λίαμ Νίσον φωτογραφημένος στις 21 Μαρτίου του 2014. Η αλλαγή του είναι τεράστια και εμφανέστατη
Ο Λίαμ Νίσον φωτογραφημένος στις 21 Μαρτίου του 2014. Η αλλαγή του είναι τεράστια και εμφανέστατη
 
thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση