Sex Symbol για πάντα! Η Μόνικα Μπελούτσι σε προκαλεί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 23:17 Sex Symbol για πάντα! Η Μόνικα Μπελούτσι σε προκαλεί
Οι θαυμαστές της περιμένουν τη Spectre. Μέχρι τότε το GQ φυλάκισε τον αισθησιασμό της σε μία φωτογράφηση. Η Μόνικα Μπελούτσι είναι νόμος!
 
Στις 30 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 51 της χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο για τη αυτή τη γυναίκα να κουβαλάει επάξια τον τίτλο του sex symbol και της μεσογειακής καλλονής.
 
 
Η Μόνικα Μπελούτσι, δεν σταματάει να βάζει φωτιές στο πέρασμά της. Οι θαυμαστές της περιμένουν με αγωνία την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ Spectre, στην οποία πρωταγωνιστεί. Η πόζα της στο εξώφυλλο του GQ για τον Αύγουστο, με το στήθος να ξεπροβάλλει αισθησιακά είναι άλλο ένα μάθημα προς απανταχού σταρλετίτσες που προσπαθούν να αποκτήσουν μία θέση στη διεθνή σόουμπιζ.
 
 
Έχοντας δυο γάμους στο ενεργητικό της, με τον Κλαούντιο Κάρλος Μπάσο από το 1990 έως το 1994 και με τον Βενσάν Κασέλ από το 1999 έως το 2013, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά, την Ντέβα και τον Λεονί, η φλογερή Ιταλίδα δηλώνει στο αντρικό περιοδικό ότι η αγάπη δεν έχει νόμους. Aν και τις προηγούμενες μέρες το Ιταλικό περιοδικό Novella 2000 κυκλοφόρησε την είδηση ότι είναι παράνομο ζευγάρι με τον Ντάνιελ Κρεγκ, εκείνη δεν δίνει δεκάρα και δεν μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί. 
 
 
Οι πόζες της αφήνουν τη φαντασία του αναγνώστη να καλπάσει και κοιτάζει υποσχετικά τον φακό, εκθέτοντας το στήθος και τα πόδια της, βάζοντας κι εκεί τα όριά της.
 
Η Μόνικα Μπελούτσι δεν είναι έτσι απλά το απόλυτο θηλυκό, είναι ίσως η μοναδική γυναίκα που απέμεινε στον κινηματογράφο που μπορεί να βάζει τους όρους της και να γνωρίζει πώς να είναι ένα... προϊόν με υπεραξία.
 

thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση