Τα κλασικά All Star αλλάζουν εμφάνιση!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 11:54 Τα κλασικά All Star αλλάζουν εμφάνιση!
Μα σε τι κόσμο ζούμε πια! Τίποτα δεν μένει σταθέρο! Μια σταθερή αξία είχαμε στη ζωή μας που πίστευαμε ότι δεν θα αλλάξει ποτέ και πάνε να μας τη στερήσουν.
 
Τα κλασικα Chuck Taylor All Star αλλάζουν εμφάνιση. H Converse παρουσίασε την Tρίτη τα Chuck Taylor All- Star II και αυτή είναι η πρώτη σημαντική αλλαγή από την εποχή που σταθεροποιήθηκε το κλασικό σχέδιο το 1949!
 
Τα σχέδια όπως θα δείτε δεν είναι και πολύ διαφορετικά αλλά λείπει η μαυρή γραμμή από τη μέση της σόλας και από το πάνω και μπροστά μέρος του παπουτσιού.
 
Αυτό που θα είναι καλύτερο θα είναι το περπάτημα αφού ο πάτος του παπουτσιού αλλά και ένα μεγάλο μέρος των υλικών είναι φτιαγμένα με την τεχνολογία της Nike που να θυμίσουμε ότι αγόρασε την Converse το 2003.
 
Και τι θα γίνει τώρα; Θα αποσυρθούν τα παλιά μοντέλα; Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση και λογικά θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν αφού τα νέα μοντέλα θα είναι λίγο τσιμπημένα στην τιμή.
 
Και λογικά θα χρειαστεί να περιμένουμε το τέλος του χρόνου για να τα δούμε στην Ελλάδα. Για καλό και για κακό πάντως ας κάνουμε στοκ στις ντουλάπες μας με παλιά μοντέλα.
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση