Εγκαταλείπουν την Ελλάδα για την Κύπρο Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 16:41 Εγκαταλείπουν την Ελλάδα για την Κύπρο Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια;

Θα ακολουθήσουν τις χρυσές προτάσεις από την Κύπρο και θα μετακομίσουν έστω και προσωρινά ή θα μείνουν στην Ελλάδα; Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια σε δίλημμα.

Η σκέψη να αφήσουν για τα επόμενα χρόνια την Ελλάδα και να μετακομίσουν μόνιμα στην Κύπρο, από όπου και κατάγεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είναι μία σκέψη που φέρεται να απασχολεί τον τραγουδιστή και την ηθοποιό-παρουσιάστρια σύμφωνα με το Λοιπόν. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο λόγος που έχει μπει στο μυαλό τους να κάνουν αυτή τη μετακόμιση είναι οι επαγγελματικές προτάσεις που έχουν δεχτεί και οι δυο τους από την Κύπρο και είναι πολύ δελεαστικές. 

Όπως αναφέρεται, οι Κύπριοι επιχειρηματίες και τα ΜΜΕ του νησιού συμπεριφέρονται πολύ απλόχερα, ώστε πείσουν το ζευγάρι να μετακομίσει έστω και προσωρινά στην Μεγαλόνησο.
 Στη Ζέτα Μακρυπούλια έχει γίνει «χρυσή» πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, για την παρουσίαση μουσικού talent show, κι αν θέλει να γίνει μία κωμική σειρά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πάλι, έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από γνωστό επιχειρηματία του νησιού που επιθυμεί να φτιάξουν καινούριο εναλλακτικό live stage στο οποίο, θα φιλοξενούνται διάφορα events και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα εμφανίζεται εκεί ο τραγουδιστής. 

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση