Σέξι και γόης: Είναι ο νέος σύντροφος της ηθοποιού...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 18:09 Σέξι και γόης: Είναι ο νέος σύντροφος της ηθοποιού...

Ο έρωτάς τους αποκαλύπτεται μέσα από τις παπαράτσι φωτογραφίες που δημοσιεύει εβδομαδιαίο περιοδικό. Οι δυο τους είναι ένα υπέροχο ζευγάρι.

Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό της και οι φωτογράφοι τη «συνέλαβαν» σε πολύ τρυφερές και χαρούμενες στιγμές με έναν άντρα που όλα δείχνουν ότι έχει μπει στη ζωή της. Εκείνος είναι ένας από τους γοητευτικότερους άντρες του Χόλιγουντ, αν και δεν βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τα φώτα και εκείνη είναι μία αληθινή σταρ και υπέροχη γυναίκα.

Ο 49χρονος Μπράιν Ράνταλ είναι ο φωτογράφος με έδρα το Λος Άντζελες και καταγωγή το Πόρτλαντ του Όρεγκον...

...που κατάφερε να κάνει τη Σάντρα Μπούλοκ να σκεφτεί ξανά την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Τζέσε Τζέιμς.

Ο mr γοητευτικός ασχολείται -λογικό- και με το μόντελινγκ.

Οι δυο τους  συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω την περασμένη Πέμπτη στο φημισμένο εστιατόριο του Δυτικού Χόλιγουντ Craig και ο φωτογράφος του US Weekly δεν έχασε την ευκαιρία να τους απαθανατίσει. 

Το μεγάλο χαμόγελο της Σάντρα Μπούλοκ ενώ μιλούσε μαζί του στο αυτοκίνητο προδίδει το ότι είναι κρεμασμένη από τα χείλη του. Καθόλου παράξενο. Η σταρ του Gravity έχει βάλει στη ζωή της τον Μπράιαν, αφού όπως λένε ήταν εκείνος που τη συνόδευσε και στον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστον Θερού. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο Ράνταλ έχει περισσότερα κοινά με τη Μπούλοκ από την όμορφη εξωτερική τους εμφάνιση.

Το μοντέλο έχει μία κόρη, της οποίας το όνομα το έχει «χτυπήσει» με τατουάζ στο κορμί του, όπως ακριβώς και η Μπούλοκ του υιοθετημένου γιου της Λούις, πάνω από την καρδιά της. Η αγάπη στα παιδιά τους και ο ρόλος του γονιού τους ενώνουν. 

Άνθρωπος που τους συνάντησε στον γάμο της Άνιστον λέει στο περιοδικό ότι «οι δυο τους ήταν πολύ τρυφεροί και εκδηλωτικοί μεταξύ τους».  

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση