Στο φως ανέκδοτες φωτογραφίες από τη ζωή των Beatles από τον Ρίνγκο Σταρ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 08:43 Στο φως ανέκδοτες φωτογραφίες από τη ζωή των Beatles από τον Ρίνγκο Σταρ

Διακόσια πενήντα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητα των Beatles φέρνει στο φως ο Ρίνγκο Σταρ με την κάμερά του. Το λεύκωμα για όσους τους λατρεύουν.

Μπορεί να ήταν είδωλα και τα πρόσωπα που όλοι έτρεχαν αν τους φωτογραφίσουν όπου κι αν τους συναντούσαν, αλλά η πραγματικότητά τους δεν φωτογραφήθηκε ποτέ από κανέναν.

 

 

 

 

Οι Beatles πόζαραν σε πολλούς φωτογράφους και θαυμαστές και λάτρευαν τις φωτογραφίες. Ιδίως όταν ήταν όλοι μαζί, μία παρέα σε πιο χαλαρές στιγμές. Ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος, Ρίνγκο Σταρ, ήταν λάτρης της φωτογραφίας και με την κάμερά του απαθανάτιζε συχνά τους φίλους και συνεργάτες του.

 

 

Οι στιγμές μακριά από τα φώτα, οι στιγμές ηρεμίας ή οι στιγμές που δούλευαν χωρίς περιττά μάτια να τους παρακολουθούν. Όλα αυτά έγιναν φωτογραφικό λεύκωμα, με τίτλο «Photograph», το οποίο περιέχει πάνω από 250 εξαιρετικά σπάνια στιγμιότυπα από τον ντράμερ των Σκαθαριών.

 

 

Το λεύκωμα εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Genesis και θα μπει στα ράφια στις 21 Σεπτεμβρίου. «Υπάρχουν πολλές εικόνες σε αυτό το βιβλίο, πλάνα από τα παιδιά που μόνο εγώ θα μπορούσα να έχω τραβήξει», γράφει χαρακτηριστικά ο Ρίνγκο Σταρ στην εισαγωγή του.

 

 

TheToc

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση