Θοδωρής Αθερίδης: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 16:56 Θοδωρής Αθερίδης: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη
“Με την Σμαράγδα έχουμε μια πολύ νορμάλ σχέση, είμαστε χρόνια μαζί και περνάμε μια χαρά”, αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Γιαννακόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πιο αποκαλυπτικός από κάθε άλλη φορά.
 
Μιλώντας για την Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε ότι οι δυο τους μένουν πια μαζί. “Συγκατοικώ με την Σμαράγδα... Έχουμε νοικιάσει ένα σπίτι στην Ακρόπολη”, είπε και συμπλήρωσε πως μαζί της δεν βαριέται ποτέ. “Δεν βαριέμαι εύκολα. Φροντίζω στις σχέσεις που με ενδιαφέρουν να δίνω μια κινητικότητα ώστε να ανανεώνεται το ενδιαφέρον. Θα δούμε πως θα πάει αυτή η σχέση”.

 
Πώς βλέπουν όμως, οι δυο τους το ενδεχόμενο του γάμου; “Ούτε εγώ ούτε η Σμαράγδα σκεφτόμαστε τον γάμο”, αναφέρει και εξομολογείται πως ακόμη δεν έχει πάρει διαζύγιο με την σύζυγό του Ελένη Γκασούκα. “Το διαζύγιο το βγάζεις όταν θέλεις να παντρευτείς. Από τη στιγμή που δεν θέλω να παντρευτώ, δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω”, αναφέρει.
 
Όσον, αφορά στην απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει επαγγελματικά, δήλωσε: “Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε επαγγελματικά, γιατί κάπου το πράγμα είχε βαλτώσει. Η τελευταία μας συνεργασία ήταν στην ταινία “Από έρωτα”. Δεν είπαμε όμως ότι δεν θα συνεργαστούμε ξανά”.
 
Τέλος, για το πρόβλημα με το αλκοόλ που αντιμετώπισε, ανέφερε: “Έπινα 23 ώρες και μια ώρα κοιμόμουν... Ήμουν ήπιος αλκοολικός, δεν είχα βίαιη συμπεριφορά, δεν είχα ατυχήματα με το αμάξι, δεν έκανα φασαρίες. Η μαλακία που έκανα ήταν ότι οδηγούσα και μηχανή και αυτοκίνητο λιώμα”.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση