Σκάνδαλο 5,5 εκ. για απάτη σε πώληση σπιτιού κυνηγάει τους Κόνερι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 12:54 Σκάνδαλο 5,5 εκ. για απάτη σε πώληση σπιτιού κυνηγάει τους Κόνερι

Πεντέμιση εκ. λίρες λέγεται ότι ζημίωσε το ισπανικό δημόσιο με την πώληση της πολυτελούς της βίλας η «κυρία Τζέιμς Μποντ». Αντιμετωπίζει 2,5 χρόνια φυλάκιση.

Μεγάλοι πονοκέφαλοι για τον χαρακτηριστικότερο κατά πολλούς, Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών. Η γυναίκα του Σον Κόνερι - γιατί περί αυτού ο λόγος - Μισέλ Ρόκμπρουν φέρεται να είναι μπλεγμένη σε απάτη που ζημίωσε το ισπανικό δημόσιο έως 5, 5 εκατομμύρια λίρες σχετικά με την πώληση μιας πολυτελέστατης βίλας τους; στο θέρετρο Costa del Sol της Ισπανίας που πραγματοποιήθηκε το 1999 σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Η έπαυλη πουλήθηκε και αμέσως μετά κατεδαφίστηκε. Στη θέση της ανεγέρθηκαν περισσότερα από 70 διαμερίσματα - που αργότερα πουλήθηκαν περισσότερο από 45 εκατομμύρια δολάρια -, παρ' ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να οικοδομηθούν μόνο 5 διαμερίσματα.

     Αν, η κυρία Κόνερι βρεθεί ένοχη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών και πρόστιμο πάνω από 16 εκατομμύρια λίρες. 

   Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε καθώς δικαστής της Μαρμπέγια κατέληξε στην παραπάνω απόφαση μετά από εξαντλητική έρευνα στο σπίτι που ο πρώην 007 και η σύζυγός του διέθεταν στο Costa del Sol.  

   Η γαλλίδα σύζυγος του Σον Κόνερι θα πρέπει να παραστεί σε δίκη, ενώ για την υπόθεση αρχικά οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον 85χρονο Σον Κόνερι, οι κατηγορίες στο πρόσωπο του οποίου δεν ήταν επαρκείς, όπως φαίνεται, για να γίνει δίκη. 

   Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένα γράμμα θα σταλεί στις Μπαχάμες, τόπο μόνιμης κατοικίας του ζεύγους, όπου θα κοινοποιηθεί η απόφαση και θα ζητηθεί από τη Μισέλ Ρόκμπρουν να επιλέξει δικηγόρο υπεράσπισης.

  Η ημερομηνία της δίκης δεν έχει οριστεί, αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει στη Μάλαγα. 

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ανοησίες», έχει πει η κυρία Κόνερι. Για το αν θα συμφωνήσει μαζί της η δικαιοσύνη, μένει να το δούμε...

Σον και Μισέλ Κόνερι
Σον και Μισέλ Κόνερι
Η επίμαχη βίλλα
Η επίμαχη βίλλα
Εσωτερικό της έπαυλης
Εσωτερικό της έπαυλης

 

Σον και Μισέλ Κόνερι
Σον και Μισέλ Κόνερι
Σον και Μισέλ Κόνερι
Σον και Μισέλ Κόνερι
Σον και Μισέλ Κόνερι
Σον και Μισέλ Κόνερι


thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση