Helen Mirren: Φοβήθηκα ότι δεν θα με γ@μούσε ο άντρας μου μετά το "The Queen"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 18:05 Helen Mirren: Φοβήθηκα ότι δεν θα με γ@μούσε ο άντρας μου μετά το "The Queen"

Η Helen Mirren κατάφερε να κλέψει την παράσταση στα φετινά Gotham Awards με τον λόγο κατά την παραλαβή του βραβείου της. "Έχω να σας πω μια ιστορία σχετικά με το να γ@μάς τη βασίλισσα". Έτσι ξεκίνησε και η συνέχεια ήταν εξίσου πιπεράτη!

Έχοντας καθηλώσει το ακροατήριο, η Helen Mirren μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία "The Queen". "Όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στη Βενετία, δεν την είχα δει ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου Taylor. Στην πρώτη σκηνή γυρίζω και κοιτάζω και επικρατεί απόλυτη ησυχία στο σινεμά. Ο άντρας μου αρχίζει να γελά δυνατά. Γέρνω προς το μέρος του και του λέω "αγάπη μου, πιστεύεις ότι θα με γ@μήσεις ποτέ ξανά;". Η ιστορία φυσικά τελείωσε με την ηθοποιό να λέει "μεταξύ μας, το έχει κάνει".

Η ερμηνεία της Helen Mirren στην ταινία του 2006, όπου υποδύθηκε τη βασίλισσα Elizabeth II, ήταν εξαιρετική. Έχει επαναλάβει τον ρόλο στο θεατρικό έργο του Peter Morgan "The Audience" που έχει ανεβεί στο διάσημο θέατρο Gielguld το 2013 και σε παραγωγή Broadway το 2015.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση