Τζίμης Πανούσης: Πέρασα δύσκολα, έκανα επτά χειρουργεία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 12:48 Τζίμης Πανούσης: Πέρασα δύσκολα, έκανα επτά χειρουργεία

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε επτά φορές στο χειρουργείο μιλά σε συνέντευξή του ο Τζίμης Πανούσης

Προβλήματα υγείας ήταν ο λόγος που κράτησε τον Τζίμη Πανούση εκτός καλλιτεχνικής δράσης. «Εκανα ένα νοσοκομειακό διάλειμμα» εξηγεί χαρακτηριστικά ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Εγώ».

Ποιο ήταν το πρόβλημα; «Είχα πέτρες στο νεφρό, ήταν αρκετά επώδυνη και δύσκολη κατάσταση για μένα» εξηγεί και συνεχίζει -με χιούμορ ακόμα και στα δύσκολα: «Εκανα συνολικά επτά χειρουργεία. Δεν ήταν πέτρα, ήταν κοράλλι τελικά, γι' αυτό ταλαιπωρήθηκα!».

Το ότι καταφέρνει να επιστρατεύσει το χιούμορ του όταν μιλάει γι' αυτά, δεν σημαίνει ότι ήταν εύκολα. Στην ερώτηση αν φοβήθηκε, απαντά με ειλικρίνεια: «Η ψυχούλα μου το ξέρει. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Προτίμησα φυσικά δημόσιο νοσοκομείο, γιατί εκεί υπάρχουν οι καλύτεροι γιατροί. Δεν είναι κρεματόρια όπως μερικά από τα ιδιωτικά. Δεν με αναλάμβαναν βέβαια και σε ιδιωτικό νοσοκομείο, επειδή είμαι επώνυμος και φοβήθηκαν μήπως τους πάθω κάτι...».

Οσο για το τι τον έκανε να επιστρέψει, αν οι λόγοι ήταν καθαρά καλλιτεχνικοί ή και οικονομικοί, ξεκαθαρίζει: «Δουλεύω για να ζήσω. Μακριά από εμένα αυτές οι βλακείες και οι θεωρίες περί τέχνης. Πάντα έκανα πολλές δουλειές. Ως φωτογράφος, ως σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός εκτός όλων των άλλων».

Thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση