Συγκινεί ο Γουίλιαμ: Φοβάμαι ότι δεν θα ζήσω να δω τα παιδιά να μεγαλώνουν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2016 12:35 Συγκινεί ο Γουίλιαμ: Φοβάμαι ότι δεν θα ζήσω να δω τα παιδιά να μεγαλώνουν

Tις ανησυχίες του ότι δεν θα ζήσει για να δει τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ να μεγαλώνουν, εκφράζει ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, σε νέο ντοκιμαντέρ.

Tις ανησυχίες του ότι δεν θα ζήσει για να δει τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ να μεγαλώνουν, εκφράζει ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, σε νέο ντοκιμαντέρ και παραδέχεται ότι έχει γίνει πολύ συναισθηματικός από τότε που έγινε πατέρας.

Ο Δούκας του Cambridge παραδέχθηκε ότι η πατρότητα τον έχει κάνει πιο «συναισθηματικό» και με μεγαλύτερη επίγνωση του πόσο «πολύτιμη είναι η ζωή».

Ο ίδιος έχασε τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν ήταν μόλις 15 ετών, γεγονός που τον επηρεάζει ως πατέρα.

Με τον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι δίπλα του, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν συνήθιζα να ανησυχώ για διάφορα πράγματα. Αλλά τώρα ακόμα και τα μικρότερα μικρά πράγματα, με επηρεάζουν ως πατέρα.

Ακριβώς επειδή έχω συνειδητοποιήσει πόσο πολύτιμη είναι η ζωή και τη βλέπω με άλλη οπτική. Με ανησυχούν σκέψεις όπως η ιδέα του να μην είμαι εκεί (ζωντανός) για να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν» προσθέτει.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση