Σοκάρει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πεινούσα, πήγαινα στα γυρίσματα για να φάω

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 15:43 Σοκάρει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πεινούσα, πήγαινα στα γυρίσματα για να φάω

Μια σοκαριστική εξομολόγηση έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι κάποτε πεινούσε και πήγαινε στα γυρίσματα για να φάει!

Στην εκπομπή «Όλα πρώτη φορά» βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για την εποχή της οικονομικής του δυσχέρειας αλλά και πως η πείνα του, του χάρισε τον πρώτο του ρόλο.

«Ηρθα στην Αθήνα για μία εβδομάδα και έμεινα δύο χρόνια και έκανα τέσσερις ταινίες. Ήρθα να μείνω σε έναν φίλο μου, να με φιλοξενήσει. Γιατί δεν είχαμε και μία. Και μου λέει ένα μεσημέρι: Κάποιος Κουτσομύτης κάνει μία ταινία, τον Κλοιό, και κάνει οντισιόν... Μπαίνω μέσα, μιλάω με τον Κουτσομύτη, παίρνει εμένα, αφήνει τον φίλο μου απέξω!»

Συνεχίζοντας εξομολογήθηκε ότι είχε φτάσει σε σημείο να μην έχει ούτε για να φάει!

«Εγώ πήγαινα κάθε μέρα στα γυρίσματα, είχα δεν είχα γύρισμα, για να φάω! Ο Κουτσομύτης ήταν ενθουσιασμένος. Αλλά εγώ πήγαινα από πείνα. Θυμάμαι για μία εβδομάδα, έτρωγα ένα καλαμάκι το μεσημέρι και ένα το βράδυ. Μέχρι που γέμισα σπυριά στο τέλος».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση