Όταν ο Καρβέλας άρχισε να βρίζει το κοινό: Γράφω σοβαρά τραγούδια και με γράφετε στα @ρχιδι@ σας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 13:00 Όταν ο Καρβέλας άρχισε να βρίζει το κοινό: Γράφω σοβαρά τραγούδια και με γράφετε στα @ρχιδι@ σας

"Σας έχω χεσ@@νους! Με γράφετε στα @ρχιδι@ σας και μιλάτε. Επειδή δεν το έχω να κάνω τον διασκεδαστή και επειδή δεν ακούτε, σας έχω κι εγώ χεσμ*νους!". Ο Καρβέλας εξαγριώθηκε με το κοινό που δεν τον πρόσεχε όσο τραγουδούσε στην πρεμιέρα του (Vid)

Η πρεμιέρα του Νίκου Καρβέλα την Πέμπτη στο Messiah, σηματοδότησε την επιστροφή του στις live εμφανίσεις, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου του, "μαθήματα φιλοσοφίας", που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το "ο διάβολος είναι από την Ελλάδα".

Το μαγαζί ήταν κατάμεστο, ο κόσμος ενθουσιώδης, και ο Νίκος Καρβέλας εξαγριωμένος, μιας και το κοινό δεν έκανε ησυχία για να ακούσει τα κομμάτια του. Το ξέσπασμα του τραγουδιστή, με δικά του λόγια:

"Επειδή δεν το έχω να κάνω τον διασκεδαστή και επειδή δεν ακούτε, σας έχω κι εγώ χεσμ*νους! Ή πείτε τους να σκάσουν όσοι μιλάνε ή να φύγουνε. Ένας βλάκας που είναι πάνω, ο οποίος είναι δημιουργός και κάτι θέλει να πει. Πρέπει να μάθετε να ακούτε ρε… Δεν το λέω αυτό από μαγκιά, για να σας κάνω τον μάγκα, αλλά, άμα με γράφετε στα @ρχιδι@ σας και μιλάτε και κάνετε πλάκα, για ποιο λόγο να παίξω ένα σοβαρό τραγούδι;", είπε. Και συνέχισε:

"Αυτοί που γράφουν σήμερα σοβαρά τραγούδια είναι σαν τους δεινόσαυρους. Οι άλλοι παίζουν τον πο@τσο τους και γράφουν μ@λ@κιες κουλτουριάρικες. Αυτοί που παίζουν στην πραγματικότητα, μετριούνται στα τρία δάχτυλα. Έχετε ευκαιρία να ακούσετε έναν από αυτούς. Απολαύστε τον!".

Στη συνέχεια, παρουσίασε το νέο κομμάτι του, "σαβουρογ@μης" και προχώρησε με το υπόλοιπο πρόγραμμα του κανονικά.

Σχόλιο: Δεκτή η οργή του καλλιτέχνη με το κοινό που δεν τον σεβόταν. Όμως, ο σεβασμός δεν εκβιάζεται, εμπνέεται. Και μάλλον, με τις παραπάνω δηλώσεις δεν είναι και πολύ εύκολο να τον κερδίσεις.

Θυμηθείτε και τον διάβολο που είναι από την Ελλάδα:

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση