Τζόντι Φόστερ: Ο Χόπκινς με τραυμάτισε ψυχολογικά στη Σιωπή των Αμνών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 13:18 Τζόντι Φόστερ: Ο Χόπκινς με τραυμάτισε ψυχολογικά στη Σιωπή των Αμνών
Η 53χρονη σήμερα Τζόντι Φόστερ μίλησε για πρώτη φορά για τη συνεργασία της με τον Αντονι Χόπκινς στη Σιωπή των Αμνών. Και όσα είπε προκαλούν σοκ...
 
Με αφορμή τη νέα ταινία την οποία σκηνοθετεί (Money Monster) η Τζόντι Φόστερ μίλησε για πρώτη φορά για τη συνεργασία της με τον Αντονι Χόπκινς στη Σιωπή των Αμνών.
 
Η 53χρονη ηθοποιός, η οποία ήταν καλεσμένη στο «The Graham Norton Show» δήλωσε ότι ανυπομονούσε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν τρομοκρατημένη από τον βραβευμένο συμπρωταγωνιστή της, στον οποίο δεν του μίλησε ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
 
Η Φόστερ δήλωσε μάλιστα ότι η ερμηνεία του Χόπκινς στην ταινία, ο οποίος έπαιζε έναν ψυχίατρο κατά συρροήν δολοφόρο, της άφησε ψυχολογικά τραύματα.
 
«Ποτέ δεν του μίλησα επειδή ήταν τόσο τρομακτικός», είπε. «Φτάσαμε στο τέλος της ταινίας και δεν είχαμε μιλήσει ούτε μια φορά».
 
«Τον απέφευγα στα αλήθεια, αλλά την τελευταία ημέρα ήρθε κοντά μου και του είπα με δάκρυα στα μάτια, πόσο τον φοβόμουν και μου είπε: Μα, εγώ φοβόμουν εσένα!» πρόσθεσε η Φόστερ.
 
Φωτο: Supplied
Φωτο: Supplied
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση