Αποχωρεί από το «Μπρούσκο» ο Μανωλιός λόγω διαφωνιών με τη σεναριογράφο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 20:15 Αποχωρεί από το «Μπρούσκο» ο Μανωλιός λόγω διαφωνιών με τη σεναριογράφο!
Ο αγαπημένος ηθοποιός εγκαταλείπει το «Μπρούσκο» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός Ανδρέας Βουγιούκας που υποδύεται τον Μανωλιό στη συνέντευξή του αποκάλυψε πως πρόκειται να αποχωρήσει από τη σειρά “Μπρούσκο” λέγοντας χαρακτηριστικά πως: “Τελικά αποχωρώ από το “Μπρούσκο”, καθώς υπήρξαν διαφωνίες με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου σε πολλά κρίσιμα και καίρια σημεία σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ρόλου. Θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσω από τη σειρά και ένιωθα ότι ολοκληρώθηκε ο ρόλος μου. Από εκεί και πέρα αισθανόμουν την ανάγκη να κάνω διαφορετικά πράγματα μετά από τρία χρόνια… Ήταν καθαρά θέμα του σεναρίου. Δηλαδή με την εξέλιξη του ρόλου και των ιστοριών. Είχαμε πολύ διαφορετικές απόψεις, οπότε ό,τι δεν μπορεί να διορθωθεί, καλύτερα να λύνεις την όποια συνεργασία όμορφα και ωραία και να συνεχίζεις”.

Όσον αφορά τη σχέση που έχει με το υπόλοιπο cast της σειράς, ο ίδιος είπε πως παρά την αποχώρησή του: “Η συνεργασία, όντως, έληξε όμορφα και ωραία. Έχουμε άριστες σχέσεις με την παραγωγή. Όπως σε κάθε δουλειά, έτσι και σ’ αυτή αλλού συμφωνείς και αλλού διαφωνείς”.

newsit.com.cy

Προσαρμοσμένη αναζήτηση