Take Me to Church: Ιεροσυλία ή κάτι φυσικό; Δείτε το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 17:17

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία και δεν προσβάλλει τον Θεό, λέει ο δημιουργός του τραγουδιού που χαρακτηρίστηκε ασεβές επειδή συνδέει την ομοφυλοφιλία με την πίστη.

"Το «Take Me to Church» είναι ένα τραγούδι που ουσιαστικά μιλάει για σεξ, αλλά που στην πραγματικότητα κάνει επίθεση στον συντηρητισμό διαφόρων θρησκευτικών οργανώσεων που υπονομεύουν την ανθρωπότητα, διδάσκοντας την ντροπή για την ομοφυλοφιλία ως σεξουαλικό προσανατολισμό, λέγοντας ότι είναι αμαρτία και ότι προσβάλλει τον Θεό..."

Αυτό λέει ο δημιουργός του τραγουδιού, ο Ιρλανδός καλλιτέχνης Hozier. Ωστόσο, επισημαίνει ότι το τραγούδι του δεν κάνει επίθεση στην πίστη.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι το βίντεό του δεν κάνει επίθεση στην πίστη. Απλά προσπαθεί να τονίσει κάτι που είναι απόλυτα φυσικό.

Εχει πάνω από 46 εκατομμύρια προβολές στο youtube

Το «Take Me to Church» είναι ένα τραγούδι του ιρλανδού καλλιτέχνη Hozier, το οποίο κυκλοφόρησε ως single το 2013. Είναι το πρώτο κομμάτι του ομότιτλου άλμπουμ του.

Το τραγούδι έφτασε στο Νο 2 των Ιρλανδικών Charts τον Οκτώβριο του 2013, όπου έμεινε για τέσσερις εβδομάδες. Τον Μάιο του 2014 o Hozier εκτέλεσε το τραγούδι στο Late Show με τον David Letterman.

H Columbia Records έστειλε το τραγούδι στις ΗΠΑ το Ιούνιο του 2014, όπου έφτασε στο νούμερο δύο του Billboard Hot 100, το Δεκέμβριο 2014.

Το τραγούδι πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα στις ΗΠΑ το Νοέμβριο του 2014, ενώ στα 57α ετήσια βραβεία Grammy, αναδείχτηκε ως το τραγούδι της χρονιάς.

Και έχει πάνω από 46 εκατομμύρια προβολές στο youtube.

Οσο για τα σχόλια κάτω από το βίντεο, πολλά μιλούν για ιεροσυλία, ενώ εξίσου πολλά μιλούν για κάτι απόλυτα φυσικό.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση