Όταν η Lady Gaga συνάντησε τον Δαλάι Λάμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 22:30 Όταν η Lady Gaga συνάντησε τον Δαλάι Λάμα
Τι συζήτησαν η τραγουδίστρια και ο βουδιστής θρησκευτικός ηγέτης

Κι ενώ βρίσκεται στην προετοιμασία των δύο επόμενων άλμπουμ της με διαφορετικούς παραγωγούς η Lady Gaga, ενώνει τις δυνάμεις με έναν… νέο συνεργάτη, τον Δαλάι Λάμα, για ένα μη μουσικό έργο.

Η συνάντηση της ποπ σταρ με τον βουδιστή θρησκευτικό ηγέτη έγινε το Σαββατοκύριακο στο περιθώριο της Διάσκεψης των Δημάρχων της ΗΠΑ, που έγινε στην Ινδιανάπολη.

Στην ομιλία του ο Δαλάι Λάμα επικεντρώθηκε στην παγκόσμια σημασία που έχει η οικοδόμηση πόλεων, φιλικών προς τους κατοίκους. Στη συνέχεια ο θρησκευτικός ηγέτης συναντήθηκε με την Lady Gaga και μίλησαν για τη δύναμη της καλοσύνης και πώς μπορεί ο κόσμος να γίνει πιο συμπονετικός.

Η συζήτηση κράτησε περίπου 20 λεπτά και η 30χρονη τραγουδίστρια έθεσε μία σειρά ερωτημάτων που είχε συλλέξει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορούσαν τις αδικίες που συμβαίνουν στον κόσμο.

Μίλησαν για την ευγένεια και την ελπίδα, ενώνοντας τα χέρια τους στην αρχή και στο τέλος της συνέντευξης που συντόνιζε η δημοσιογράφος Aν Κάρι.

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας με τον 81χρονο Δαλάι Λάμα μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του Facebook και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, gagadaily.com, ενώ ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram για τους 17,5 εκατομμύρια ακολούθους της.

newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση