Διάσημοι γλουτοί που… τρελαίνουν τα social media

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 10:05 Διάσημοι γλουτοί που… τρελαίνουν τα social media
Οι γυναίκες που ποζάρουν και προκαλούν - Δείτε τις φωτογραφίες

Είναι νέες, ωραίες και με καμπύλες που τραβούν τα βλέμματα! Έτσι δεν διστάζουν να βγάζουν συνεχώς φωτογραφίες με τα προσόντα τους και να τις ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα αποσπώντας δεκάδες likes και σχόλια από τους θαυμαστές τους.

1. Aylen Alvarez

1 1_1

Διάσημο μοντέλο γυμναστικής από την Κούβα που τρελαίνει το κοινό της σε κάθε δημοσίευση. Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια followers που... παραληρούν σε κάθε φωτογραφία της. Η ίδια βέβαια φροντίζει να υπερτονίζει τα προσόντα της με αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

2. Julia Gilas

2_1 2

Το ανερχόμενο μοντέλο από την Καλιφόρνια ξέρει το δυνατό του σημείο και το αναδεικνύει συνεχώς σε δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το καλογυμνασμένο της κορμί συγκεντρώνει χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια.

3. Lisa Morales

3_1 3

Μοντέλο, επιχειρηματίας και ιδρύτρια φιλανθρωπικής οργάνωσης. Η 29χρονη από τη Φλόριντα έχει κάθε λόγο να δείχνει το καλογυμνασμένο της κορμί στους πάνω από 2 εκατομμύρια followers και να βγάζει και λεφτά από τις δημοσιεύσεις της.

4. Kim Kardashian

4 4_1

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Kim η οποία αν και πιο αραιά πλέον ανεβάζει τους γλουτούς της στο κοινωνικό δίκτυο ή με ρούχα είτε... χωρίς, ενώ δεν διστάζει να ανεβάζει και φωτογραφίες από το παρελθόν.

5. Daphne Joy

5 5_1

Δεν έγινε γνωστή τόσο από τη δουλειά της ως μαζορέτα όσο από το γεγονός ότι είναι μάνα ενός από τα παιδιά του 50 Cent. Απολαμβάνει ωστόσο τη δημοσιότητα της με περίπου ένα εκατομμύριο followers.

6. Rihanna

6_1 6

Η 27χρονη ξεσηκώνει το κοινωνικό δίκτυο σε κάθε της φωτογραφία και ιδιαίτερα αν αυτή είναι σέξι. Μάλιστα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο είχε διαγράψει ακόμη και το προφίλ της λόγω ακατάλληλων φωτογραφιών.

7. Yovanna Ventura

7_1 7

Η 20χρονη κοπέλα έχει κυριολεκτικά γίνει διάσημη από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και ίσως από τη φημολογούμενη σχέση της με τον Justin Bieber. Η νεαρή έχει πραγματικά «ρίξει» το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αγγίζοντας τα 3 εκατ. ακόλουθους λόγω... γλουτών.

8. Irina Shayk

8_1 8

Η σχεδόν 30αρα καλλονή ταράζει το instagram με τους καλογυμνασμένους γλουτούς της, όχι μόνο με φωτογραφίες, αλλά και με βίντεο με σέξι φωτογραφήσεις κάνοντας... δώρα στα εκατομμύρια followers της οι οποίοι την αποθεώνουν!

9. Niykee Heaton

9_1 9

H 20χρονη τραγουδίστρια από το Σικάγο θέλοντας να γίνει το νέο αστέρι στο χώρο του τραγουδιού φροντίζει να διαφημίζεται μέσω Instagram.

newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση