Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε την κουκλάρα σύντροφό του! Είναι 3 μήνες ζευγάρι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 12:10 Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε την κουκλάρα σύντροφό του! Είναι 3 μήνες ζευγάρι

Full in love φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης εδώ και τρεις μήνες ζει το δικό του love story, πλάι στην αγαπημένη του Άννα Σταθάκη.

Το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά είναι γυμνάστρια και ανιψιά του αξέχαστου δημοσιογράφου και βουλευτή της ΝΔ Άρη Σταθάκη. Σύμφωνα με την Real News, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του Δημήτρα Σταρόβα στο Anodos Live Stage και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν κάτι δυνατό να τους ενώνει. Και εδώ και τρεις μήνες είναι ζευγάρι και περνούν αρκετό χρόνο μαζί, χωρίς όμως να κάνουν ακόμη σχέδια για συγκατοίκηση. 




Αν και κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την Άννα και πριν λίγες μέρες της αφιέρωσε στο Facebook το τραγούδι Anna του αμερικανικού συγκροτήματος 70s Toto.


Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε σε φιλικό του πρόσωπο πως έγινε ακριβώς η γνωριμία τους: “Εδώ και τρία χρόνια, μόλις πήγαινε να σοβαρέψει κάτι έβγαζα σπυριά... Με το που μπήκε όμως η Άννα στο καμαρίνι, της λέω: “Έλα εδώ”, λέει “Ορίστε;” και συνεχίζω και της λέω “έλα κάθισε εδώ, θέλω να γίνουμε ζευγάρι”.


 

Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση