Μύκονος: Ο Ρουβάς, οι χορεύτριες και οι εκλεκτοί καλεσμένοι - Συναυλία γεμάτη λάμψη δίπλα στο κύμα (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 16:55 Μύκονος: Ο Ρουβάς, οι χορεύτριες και οι εκλεκτοί καλεσμένοι - Συναυλία γεμάτη λάμψη δίπλα στο κύμα (Βίντεο)
Από τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Πάρη Κασιδόκωστα μέχρι την Τάμτα και τον Γιώργο Λιάγκα. Τα όσα έγιναν στη συναυλία του Σάκη Ρουβά, προκαλούν συζητήσεις στη Μύκονο και όχι μόνο...

Ο Σάκης Ρουβάς έβαλε "φωτιά" με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο beach bar-restaurant Rakkan στο Καλό Λιβάδι! Δίνοντας όλη τη ζωντάνια και τον παλμό του πάνω στο stage ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκόμενους και μετέτρεψε τη παραλία σε πίστα! Οι αισθησιακες χορεύτριες με τα πολύχρωμα κορμάκια και τις ζαρτιέρες, η εκθαμβωτική Courtney Parker, τα εντυπωσιακά βεγγαλικά αλλά και το... "φαινόμενο" Σάκης συγκέντρωσαν όλα τα κλίκ της βραδιάς! Το opening της μαγευτικής συναυλίας "The summer eclipse" έκανε η ταλαντούχα παίκτρια του φετινού X-Factor Τάνια Μπρεάζου η οποία με τη δυναμική της παρουσία "σαγήνεψε" όλο το κοινό!

Πολλοί ήταν οι celebrities που αποθέωσαν τον Σάκη μεταξύ των οποίων,ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τάμτα που συνοδεύοταν απο τον σύντροφο της Πάρη Κασιδόκωστα και δε σταματούσε να εμψυχώνει την Τάνια που αναδείχθηκε απο την ομάδα της στο X-Factor, η Χριστίνα Παππά, ο Pr manager Χάρης Σιανίδης ο οποίος μίλησε μπροστά στη κάμερα για τη κρίση, τη Μύκονο αλλά και τα υψηλά κασέ του νησιού, ο διευθυντής του OK Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος κατέθεσε την άποψη του για τα talent show, τη τηλεόραση αλλά και... για την αγαπημένη του φίλη Κατερίνα Καινούργιου! Ωστόσο, μπροστά στη κάμερα μας μίλησε και η Νάνσυ Αλεξιάδου,η Κόνι Μεταξά,η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία και πολλοί άλλοι!

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση