Η συναυλία υπερπαραγωγή του Ρέμου στη Μύκονο και το ξεσάλωμα του DiCaprio με τη σύντροφό του!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 10:32 Η συναυλία υπερπαραγωγή του Ρέμου στη Μύκονο και το ξεσάλωμα του DiCaprio με τη σύντροφό του!

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τους θαμώνες του «Nammos» στη Μύκονο ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες. Φέτος στο πλευρό του Έλληνα τραγουδιστή ήταν οι Gipsy Kings, οι οποίοι άνοιξαν το πρόγραμμα μεταφέροντας όσους βρέθηκαν στη συναυλία σε μια πιο ρομαντική διάθεση.

 

Το «Bamboleo«,«Volare» ,«Djobi Djoba» είναι μόνο μερικά από αυτά που ερμήνευσαν και έκαναν τον κόσμο να χορεύει. Στη συνέχεια ερμήνευσαν μαζί με τον Αντώνη το «My way» του Frank Sinatra.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό και η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν εκεί και κατέγραψε τις μοναδικές στιγμές!

Ανάμεσα στο κοινό εντοπίσαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον σύντροφο της και νονό της μικρής κόρης του Ρέμου, Ελένης, Κώστα Πηλαδάκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη δημοσιογράφο Έμυ Λιβανίου με τα παιδιά και τη μαμά της!

Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση προς το τέλος της βραδιάς ήταν ο Leonardo DiCaprio. Ο διάσημος ηθοποιός, απομακρυσμένος από τα τραπέζια, διασκέδασε έχοντας δίπλα του τη νέα του σύντροφο, Nina Agdal.

govastileto.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση