Νανά Καραγιάννη: Τι λέει ο γιατρός της για τις νέες εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 15:53 Νανά Καραγιάννη: Τι λέει ο γιατρός της για τις νέες εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας της

Ύστερα από οκτώ αγωνιώδεις μέρες νοσηλείας της στη ΜΕΘ του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, η Νανά Καραγιάννη βγαίνει από την Εντατική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και της Δήμητρας Δάρδα, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του θεραπευτηρίου που ανέλαβε τη γνωστή παρουσιάστρια, ύστερα από τιτάνιο αγώνα, κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας της. Από χθες τα πρώτα χαμόγελα φωτίζουν τα πρόσωπα των δικών της ανθρώπων, αλλά κι εκείνα των θεραπόντων ιατρών της αφού έγινε η αποσωλήνωσή της λαο ήδη η γνωστή παρουσιάστρια αναπνέει μόνη της.

"Προχωρήσαμε στην αφαίρεση όχι μόνο της τραχειοστομίας, αλλά και κάθε μηχανικής υποστήριξης του οργανισμού της και πλέον της παρέχουν φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε πριν νοσηλευτεί", ανέφερε στην εφημερίδα ο διοικητής του νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, ο Μιχάλης Κούτρας.

Και συνεχίζει: "Την “ξυπνήσαμε” και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά και ευελπιστούμε μετά το Σαββατοκύριακο να βγει από την Εντατική και να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γιώργος Γεννηματάς", από όπου και μεταφέρθηκε σε εμάς."

tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση