Το σοβαρό ατύχημα του Ρίτσαρντ Μπράνσον: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 16:34 Το σοβαρό ατύχημα του Ρίτσαρντ Μπράνσον: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο.

Ενα σοβαρό ατύχημα είχε με το ποδήλατό του ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Virgin, ενώ βρισκόταν στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω» δήλωσε ο ίδιος συγκλονισμένος μετά την τρομακτική εμπειρία που έζησε όταν εξφενδονίστηκε με το κεφάλι στο έδαφος, ενώ το ποδήλατό του έπεσε στον γκρεμό.

Ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος έκανε ποδήλατο μαζί με τα δύο μεγάλα παιδιά του Χόλι και Σαμ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Virgin Strive Challenge.

«Κατέβαινα έναν λόφο όταν ξαφνικά όλα σκοτείνιασαν και έπεσα πάνω σε ένα σαμαράκι. Το σώμα μου εκσφενδονίστηκε και προσγειώθηκα στον δρόμο με το κεφάλι. Η ζωή μου πέρασε μπροστά από τα ματια μου. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω».

Ο Μπράνσον πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι φορούσε κράνος έσωσε τη ζωή του, ενώ το ποδήλατό του έπεσε στον γκρεμό.

«Πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν ζωντανός, και ότι δεν έμεινα παράλυτος».

Το πρώτο άτομο που έφτασε στον τόπο του ατυχήματος ήταν η βοηθός του Ελεν Κλαρκ, στην οποία είπε: «Είμαι ζωντανός! Εχετε ακόμα δουλειά».

Στη συνέχεια, ο Μπράνσον μεταφέρθηκε στο Μαϊάμι, για εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ρήξη συνδέσμου, και είχε σκίσει το μάγουλό του και τον ώμο του.

 


thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση