Καμπύλες σε πρώτο πλάνο: Τα σικ, τα σέξι και τα κακόγουστα των βραβείων MTV

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 12:11 Καμπύλες σε πρώτο πλάνο: Τα σικ, τα σέξι και τα κακόγουστα των βραβείων MTV

Οι σταρ της μουσικής τόνισαν απενεχοποιημένα τα πλούσια κάλλη τους, κάνοντας όσες επιμένουν στο look «μοντέλο» να νιώσουν κάπως… άβολα.

Στην τελετή απονομής των ΜΤV Video Music Awards, που έγινε στη Νέα Υόρκη, οι καμπύλες είχαν την τιμητική τους. Οι σταρ της μουσικής τόνισαν απενεχοποιημένα τα πλούσια κάλλη τους, κάνοντας όσες επιμένουν στο look «μοντέλο» να νιώσουν κάπως… άβολα.

Η Μπιγιονσέ, που σάρωσε τα βραβεία (κέρδισε το Βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο της Χρονιάς  (για το Formation) αλλά και το Βραβείο για το καλύτερο γυναικείο βίντεο για το Hold Up (Best Female Video)) έκανε την πιο εντυπωσιακή είσοδο με το εφαρμοστό φόρεμα Francesco Scognamiglio σε απαλό πράσινο της μέντας (και έντυσε την κόρη της πριγκίπισσα με φόρεμα αξίας 11.000 δολαρίων).

Η έκπληξη ήταν ότι δεν φόρεσε ντεκολτέ.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει επανέλθει πλήρως μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της και προτίμησε να φορέσει κάτι σε total black για να αναδείξει την ανανεωμένη πληθωρική σιλουέτα της.

Και προς μεγάλη έκπληξη όλων, έκανε μια εμφάνιση που απέσπασε θετικά σχόλια.

Η πιο... bootylicious ήταν η Νίκι Μινάζ, με μια μπλε ρουαγιάλ δημιουργία που έφερνε προς το trash καθώς είχε μεγάλες διαφάνειες στο πλάι και μπροστά, για να αποκαλύπτει τις χυμώδεις καμπύλες της. Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις.

Η 33η τελετή των μουσικών βραβείων MTV έγινε στο Madison Square Garden και, όπως ήταν αναμενόμενο, το παρόν έδωσαν πολλές celebrities αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις on stage.
Η Ριάνα (άνοιξε τη βραδιά με ένα φοβερό medley), ο Κάνιε Γουέστ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Μάικλ Φελπς, η Ναόμι Κάμπελ, η Αριάνα Γκράντε, η Χάιντι Κλουμ, ήταν μερικά από τα ονόματα που εμφανίστηκαν στη σκηνή των βραβείων.

Χάιντι Κλουμ
Χάιντι Κλουμ

 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 

Αμπερ Ρόουζ
Αμπερ Ρόουζ

 

Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld

 

Σιμόν Μπάιλς
Σιμόν Μπάιλς

 

Αριάνα Γκράντε
Αριάνα Γκράντε

 

 

Stella Maxwell
Stella Maxwell

 

 

 

 

 

Ο Μάικλ Φελπς με την σύζυγό του
Ο Μάικλ Φελπς με την σύζυγό του

 

 

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin

 

Alicia Keys
Alicia Keys

 

Ναόμι Κάμπελ
Ναόμι Κάμπελ

 

Μπιγιονσέ
Μπιγιονσέ

 

Ριάνα
Ριάνα

 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 

Ριάνα
Ριάνα


thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση